Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Jomfruen Juli 2023

Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Jomfruen Juli 2023

3. juli 2023 Slået fra Af admin

Tarot Jomfru horoskop

Kære Jomfruer, selv med en afbalanceret karriere og en ekstremt hektisk forretning, der holder jer beskæftiget, vil I stadig nå at stjæle noget kvalitetstid med jeres familie. Jomfruer kan bruge denne fritid til at løbe væk til nogle eventyraktiviteter og lejre.  

  • Kærlighedsforhold (Tarotkort – Djævelen)

Gør dig klar til en rutsjebanetur i dine kærlighedsforhold denne måned! Kære jomfruer, her er et heads-up til dig. Der kan være konflikter mellem dig og din partner, og der kan opstå nogle problemer. Hold hovedet roligt og løs dem med tålmodighed og visdom.

  • Karriere (Tarotkort – Temperance)

I henhold til Tarot-læsningen for juli vil der være en masse læring og afbalanceret vækst i din karriere, som vil være langsigtet. Kære Jomfruer, du vil være en stabil og hårdtarbejdende professionel, der vil undgå at gå til ekstremer under pres eller omstændigheder. Folk omkring dig vil anerkende og respektere din balance og stabilitet. 

  • Familie (Tarotkort – Side med tryllestave)

Fantastiske jomfruer, gør dig klar til noget sjov! Du er på vej til at have nogle fantastiske tider med din familie i denne måned. Du vil komme til at nyde weekendferier med din familie i denne måned. Eventyrlige ture og spændende aktiviteter venter på dig. Derfor vil du finde spænding og sjov denne måned.  

  • Business (tarotkort – ti tryllestave)
Relaterede indlæg  Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Vædderen Juli 2023

Kære jomfruer, travle tider forude! Tarot juli måneds forudsigelse indikerer, at du vil blive fyldt med arbejde og have for meget på tallerkenen. Du vil have flere opgaver, end du kan behandle eller udføre. Derfor er vores stærke anbefaling at prioritere og ikke udsætte tingene. 

Løsning- Det er på tide, at du laver ansigtsyoga dagligt, så dit helbred forbliver afbalanceret, og velstanden bliver ved med at vokse, da alle meridianpunkterne i ansigtet er knyttet til de forskellige dele af kroppen.