Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Tvillinger Juli 2023

Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Tvillinger Juli 2023

3. juli 2023 Slået fra Af admin

Tarot Gemini horoskop

Søde Tvillinger, brug mere af dit hjerte end dit hoved i spørgsmål om kærlighed. Når det kommer til din karriere, vil det være en jævn tur. Du vil være i en afslappet tilstand denne måned. Din virksomhed vil tage plads til dig, og nogle nye off-site muligheder banker måske på din dør. 

  • Kærlighedsforhold (Tarot Card – King of Swords)

I henhold til Tarot-forudsigelserne for juli 2023, bør Tvillingerne undgå at være autoritative eller bossy. Hvis du ikke gør det, kan du skabe problemer for dig selv. Du vil bruge din logik og intellekt i slagsmål og skænderier med dine kære. Husk at bruge mere af dit hjerte end dit hoved. 

  • Karriere (Tarotkort – Four of Swords)

Kære Tvillinger, du anbefales at holde en lav profil i denne måned og forsøge ikke at være i rampelyset, når det kommer til din karriere. Dette er ikke tiden til at være handlingsdrevet eller aggressiv på arbejdet. Du skal tone ned og tage en pause, før du foretager det næste store spring. 

  • Familie (Tarotkort – To af tryllestave)
Relaterede indlæg  Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Fisken Juli 2023

Når det kommer til spørgsmål relateret til dine familiemedlemmer, vil du nu bruge din langsigtede planlægning og vision. Der er store chancer for, at du vil træffe nogle store og livsbetydende beslutninger. 

  • Business (tarotkort – tre kopper)

Kære Tvillinger, i henhold til den månedlige Tarot-læsning vil du have flere muligheder for fester og fester, når det kommer til forretning. Der kan være forretningsfrokoster og ledelsesmiddage, der diskuterer nogle højprofilerede opgaver og projekter, som endda kan være offshore. 

Afhjælpning – Bær en klar kvarts- eller hvid kvartskrystal og fortsæt med at oplade den hver uge. Kvarts er en naturlig forstærker; derfor bruges det i ure og computere. Det kan forstærke vibrationerne; derfor kan det placere dig i de højeste energifelter.