Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Skorpion Juli 2023

Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Skorpion Juli 2023

3. juli 2023 Slået fra Af admin

Tarot skorpion horoskop

Kære skorpioner, din karriere og forretning vil blomstre. Du vil være i et stærkt rum i din karriere med mange nye foreninger i erhvervslivet. Og du vil have stærk kommando over dit arbejde på arbejdspladsen. Dine kærlighedsforhold og familieliv vil også forbedres til det bedre, hvilket giver dig ro i sindet og mere stabilitet. 

  • Kærlighedsforhold (Tarotkort – Døden)

Tarotkortet foreslår, at du lukker en dør for at åbne en ny i dit kærlighedsforhold. Hvis du er i et giftigt forhold eller har haft et nyligt brud, er dette det rigtige tidspunkt at komme videre og omfavne livet.  

  • Karriere (Tarot-kort – Queen of Wands)

Skorpioner, tarotlæsningen for juli indikerer, at du vil have fuld kontrol over dit talent og dine nøglefærdighedssæt. Det betyder, at du vil have et stærkt greb om dit arbejdsdomæne. Derfor vil du være en rollemodel for alle på kontoret, og folk vil se op til dig for at lære nye færdigheder.   

  • Familie (Tarotkort – Styrke)

Juli er, når du vil opleve, at alt falder til ro i dit familieliv, da du og dine familiemedlemmer endelig vil finde det let at sameksistere med hinandens forskelligheder. Da du har lært at acceptere at være uenig, når det kommer til at have nogen diskussioner med dine familiemedlemmer, vil dette åbne en helt ny horisont for jer alle. 

  • Business (Tarotkort – Pentakler es)
Relaterede indlæg  Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Fisken Juli 2023

Kære skorpioner, nye projekter, nye forretningsforslag og mere og mere tilstrømning af penge vil være de vigtigste udviklinger i din virksomhed denne måned. Du vil opnå højere indtægtsgevinster og trives økonomisk, som indikeret af de månedlige Tarot-horoskop forudsigelser.

Afhjælpning – Forbind med Moder Natur så meget som muligt, og tag mod åbne områder som parker og haver. De siger, at smukke engle bor i planteriget, og derfor sætter vi endda vores krystaller i nærheden af ​​planterne for at lade dem op.