Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Vægten Juli 2023

Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Vægten Juli 2023

3. juli 2023 Slået fra Af admin

Tarot Vægten horoskop

Dejlige vægte, juli vil være fyldt med op- og nedture. Aggression på arbejdet og angst i forhold vil definere denne måned. Selvom du aggressivt jagter dine forretningsmål og har en gå-på-mod-tilgang, bliver du nødt til at håndtere noget stress i familien, som vil kræve din opmærksomhed og omsorg. Vær dog ikke modløs; tingene bliver snart bedre. 

  • Kærlighedsforhold (Tarot Card – Queen of Swords)

Vægte, du og dine kære kan blive meget kritiske over for hinanden. Tarot-forudsigelsen for juli 2023 indikerer, at selvom I vil nyde hinandens selskab, kan der være nogle splid mellem dig og din partner. 

  • Karriere (Tarot Card – Queen of Cups)   

Du vil være en konsekvent og vedholdende spiller på din arbejdsplads, og du vil være fuld af følsomhed for alle omkring dig, i henhold til Tarot månedlige horoskop forudsigelse. Tag ikke ting på arbejdet personligt. Og bliv ikke hængende eller hænger fast i problemer; bare fortsæt fremad. 

  • Familie (tarotkort – ni sværd)

Søvnløshed kan være et problem, du og dine kære må håndtere. Du eller et familiemedlem kan miste søvn og få søvnløse nætter på grund af frygt, usikkerhed eller skyldfølelse. Derfor, kære Vægte, skal du tage det roligt og være blid over for dig selv. 

  • Business (Tarot Card – Knight of Swords)
Relaterede indlæg  Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Stenbuk Juli 2023

Når det kommer til forretning, kære vægte, vær ikke impulsive og tag forhastede beslutninger. Du skal være handlingsorienteret og aggressiv med dine mål og mål. Når du først er fokuseret på dine mål, vil du helt sikkert klare at nå dem.  

Remedy- Voldsommelig meditation én gang om dagen vil holde dig jordet, glad og lige i hovedet. Det er en gammel meditationsteknik, hvor du bliver ved med at tale på et ukendt sprog med tilfældige ord i 30 minutter. Hvis der opstår katarsis i form af tårer, så lad det ske, da det er udrensningsprocessen.