Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Løven Juli 2023

Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Løven Juli 2023

3. juli 2023 Slået fra Af admin

Tarot Løven horoskop

Kære løver, du vil nyde elegante og dragende forhold; dog kan din familie forårsage nogle hindringer, som angivet af Tarot månedlige horoskop . Du kan have fristelsen til at engagere dig i politik, men det anbefales, at du ikke gør det og i stedet fokuserer på din vækst og transformation. 

  • Kærlighedsforhold (Tarotkort – Kejserinden)

Du vil opleve et meget raffineret forhold til din partner i denne måned. Det vil involvere sensualitet, ynde, elegance og høj kreativitet. I vil gøre innovative og ude af boksen ting for at overraske hinanden og være hinandens lykke. 

  • Karriere (Tarotkort – Fire af kopper)

Kære løver, vær ikke en del af kontorpolitikken og dæmp din trang til at sladre, da dette kan give bagslag på dig. Når det kommer til arbejde, kan du også føle dig lidt fortabt og umotiveret i denne måned, så arbejd på dit motivationsniveau. 

  • Familie (Tarotkort – Seven of Swords)

Som angivet af forudsigelsen for Tarot juli måned, skal du være forsigtig i denne måned. Pas på enhver uærlighed, eller hvis nogen planlægger imod dig i den udvidede familie. Der kan være nogle familiemedlemmer, der vil forsøge at skade dig for at gøre op med dig. 

  • Business (Tarotkort – Knight of Pentacles)
Relaterede indlæg  Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Stenbuk Juli 2023

Løvens, nye stærke forretningspartnerskaber vil sandsynligvis give dig enorme pengegevinster på lang sigt. Du og dit team vil være fokuserede, dedikerede og arbejde hårdt hele måneden. 

Remedy- Chant kærlighedsfrekvensmantraet “Aham Prema” dagligt for at give og modtage mere ren og betingelsesløs kærlighed.