Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Krebs Juli 2023

Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Krebs Juli 2023

3. juli 2023 Slået fra Af admin

Tarot Krebs horoskop

Kære Krebs, du skal være afslappet i denne måned, når det kommer til dit arbejde og familieliv, i henhold til Tarot juli måneds forudsigelse. Du skal også arbejde med dit følelsesmæssige velvære. I juli vil mange singler finde deres sjælevenner, men samtidig kan nogle af jer i forhold føle sig følelsesmæssigt uopfyldte. 

  • Kærlighedsforhold (Tarotkort – Side med pentacles)

Singler vil i denne måned få en masse muligheder for at blande sig med andre mennesker og gå ud på dates for at vælge deres potentielle partnere. Hvis du allerede er i et kærlighedsforhold, vil du helt sikkert bevæge dig mod højere niveauer af engagement og binding. 

  • Karriere (Tarotkort – Tårnet)

Dejlige Cancerians, du skal være forsigtig denne måned på din arbejdsplads, i henhold til Tarot-læsningen for juli. Der kan være skjulte fjender, og visse uventede ting kan ske. Hold dine ører og øjne åbne, og bliv ikke offer for kontorpolitik. 

  • Familie (Tarotkort – otte kopper)

At holde op eller løbe væk fra dine problemer kan aldrig være løsningen på dine følelsesmæssige behov, især derhjemme. Vi forstår, at du har følt dig udenfor, og at der har været et tomrum i dit liv i et stykke tid; prøv dog at arbejde hen imod at udtrykke dig tydeligere og kommunikere mere med din familie. 

  • Business (Tarotkort – Hierofanten)
Relaterede indlæg  Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Skytten Juli 2023

I erhvervslivet har du måske nye alliancer og foreninger, som vil være frugtbare. Du skal dog altid følge de foruddefinerede retningslinjer, ellers skal du måske omvende dig senere.  

Løsning – Lav regelmæssig pladsrydning af dit hus ved at bruge salvie, Loban, kamfer og Ganga Jal (vand fra floden Ganges) for højere beskyttelse og energi.