Google Android: Sådan ændres skrift størrelse på dit Pixel Watch

Google Android: Sådan ændres skrift størrelse på dit Pixel Watch

3. juli 2023 Slået fra Af admin

Smartwatches har mindre skærme sammenlignet med smartphones. Så teksterne på smart watches er forholdsvis mindre end teksten på smartphones . Nogle mennesker kan lide at læse små tekster, og nogle vil have større tekster. For at klare denne situation har Google bragt en funktion, som giver brugerne mulighed for at justere størrelsen på skrifttyperne i deres Pixel Watches .

Google Pixel Watch: Skift skrift størrelse

Ifølge oplysningerne blev muligheden for at ændre skrift størrelsen tilføjet under opdateringen af ​​June Pixel Watch-appen . Denne nye funktion giver dig mulighed for at justere meddelelserne og den generelle tekst, så de matcher dine præferencer.

Google har optimeret brugergrænsefladen på Pixel Watch og tilføjet en fremragende mulighed, hvor vi nemt kan justere skrift størrelsen efter vores behov på den lille skærm. Du kan nemt justere størrelsen af ​​skrifttyper i dit Pixel Watch; tjek nedenstående trin. 

Navnlig når du justerer skrift størrelsen på dit Pixel Watch , ændres skrift størrelsen på knapperne Fliser og Hurtig indstilling ikke. Denne funktion ændrer kun størrelsen af ​​tilgængelige tekster og giver ikke forskellige stilarter til karaktererne i forskellige apps.   

Relaterede indlæg  Sådan bruger du ChatGPT på din iPhone og Android telefon

Hvordan ændrer jeg Pixel Watchs skrift størrelse?

Hvis du vil ændre skrift størrelsen på Pixel Watch, skal du følge nedenstående trin:

  • Stryg ned på dit Pixel Watch.
  • Klik på ikonet Indstillinger.
  • Rul og tryk på fanen Tilgængelighed.
  • Rul nu op og tryk på Skrift størrelse.
  • Du vil se henholdsvis “+” og “-” tegnene. 
  • Tryk på “+” tegnet for at øge og tryk på “-” tegnet for at mindske skrift størrelsen.