Fem favoritter til at vinde Golden Glove ved FIFA World Cup 2022

Fem favoritter til at vinde Golden Glove ved FIFA World Cup 2022

30. oktober 2022 Slået fra Af admin

Thibaut Courtois vandt prisen sidste gang.

Hvert år, ved FIFA World Cup, dukker nogle nye spillere op der sætter deres aftryk på tuneringen. . VM er en af ​​de største stadier for enhver fodboldspiller at skrive sit navn i historien. Målmænd forbliver især under stort pres under disse begivenheder, hvorfor den gyldne handske er en stor præstation for enhver målmand. Thibaut Courtois vandt Golden Glove-prisen i 2018, hvilket signalerede hans dominans.

I øjeblikket er der ikke mange målmænd, der er på niveau med Courtois, men når VM i 2022 ruller rundt, vil mange navne forsøge at vinde denne prestigefyldte pris. Mange store navne kommer til at spille i det kommende VM, og der forventes et stort slag om den gyldne handske. Her er de fem bedste spillere, der sandsynligvis vil vinde en Golden Glove.

5. Unai Simon (Spanien)

Under Luis Enrique har det spanske hold været igennem en masse forandringer, og at introducere Unai Simon til målet er en af ​​de mest betydningsfulde beslutninger, han har taget. Athletic Bilbao-målmanden har været en revolution i det spanske landsholds setup og giver holdet den tiltrængte mulighed for måske at vinde tuneringen.

Siden sin debut på landsholdet har Unai Simon været symbolsk for Spaniens imponerende præstationer. Han ser meget skarp ud til VM, og sidste år i EM var Simon også afgørende for Spaniens præstationer. Også i denne sæson har Simon været ganske solid i La Liga og fastholdt fire clean sheets på trods af Bilbaos rystede forsvar. 

4. Alisson Becker (Brasilien)

Efter at have genvundet sin mojo i denne sæson, ser Alison Becker ud til at genvinde rollen som Brasiliens førstemålmand. I Copa America 2021 valgte Tite Ederson frem for ham efter Alissons voldsomme tid med Brasilien i målet. Liverpool-stjernen er dog vendt tilbage til startopstillingen i de seneste venskabskampe og ser ud til at have sikret sig sin plads til VM.

Relaterede indlæg  Hvilke kampe skal spilles på, Lusail Stadium til VM i Qatar 2022?

Der vil dog være en del ballade fra Tites side, når der skal vælges mellem Alisson og Ederson til startpositionen. Men Alissons sidste VM-oplevelse kunne give ham en kæmpe fordel i forhold til Manchester Citys handskemand i denne henseende.

3. Hugo Lloris (Frankrig)

Den VM-vindende kaptajn i 2018 vil igen være Frankrigs fortrukne valg på målet og vil denne gang håbe på at sikre personlig ære sammen med holdets triumf. På trods af at han er 35 år gammel, har Tottenham Hotspurs’ målmand vist sig at være en af ​​de bedste i Premier League i denne sæson og har været en bundsolid præstation.

I denne sæson har han holdt fire clean sheets i Premier League. Med 3 clean sheets i VM 2018 havde Lloris en fantastisk tid selv. Han vil igen være Frankrigs største håb i at forsvare titlen.

2. Manuel Neuer (Tyskland)

Manuel Neuer er på vej ind i sit fjerde VM som Tysklands førstemålsmålmand, og som hver gang er han igen en af ​​de bedste kandidater til at vinde Den Gyldne Handske. Den tyske målmand har allerede vundet prisen før i VM i 2014 og vil håbe på at gentage den samme magi. 

Selvom Tyskland har Marc-André ter Stegen på deres hold, som har været i rødglødende form for FC Barcelona for nylig, kan Hansi Flick foretrække Neuer frem for ter Stegen i sidste ende. I øjeblikket er Neuer skadet, men det forventes, at han er tilbage i kampen, når VM begynder.

1. Thibaut Courtois (Belgien)

Den belgiske skudspiller vandt den gyldne handske ved verdensmesterskabet i 2018 og ligner igen en suveræn kandidat til at gentage den samme magi. Han er uden tvivl den bedste målmand i verden i øjeblikket og har haft stor succes i den seneste tid. Courtois er på vej ind i VM på bagsiden af ​​Champions League og La Liga vinder, samt vinder titlen som den bedste målmand.

Relaterede indlæg  Hvem er Lamine Yamal, Barcelonas yngste nogensinde?

Selvom Courtois endnu ikke har holdt nullen i La Liga indtil videre i denne sæson, er den belgiske superstjernes rekord ikke så dårlig, og det er måske ikke en stor hindring. De belgiske mestre endte på tredjepladsen i 2018, men med Courtois, der bevarer denne form, vil de forvente at gå hele vejen denne gang.

 

FIFA World Cup 2022: Top 4 underdogs til at vinde VM