Hvornår offentliggøres VM truplisterne til VM i Qatar 2022?

Hvornår offentliggøres VM truplisterne til VM i Qatar 2022?

20. oktober 2022 Slået fra Af admin

2022 FIFA World Cup er lige rundt om hjørnet, og den første kamp spilles søndag den 20. november. 

Inden spillerne går på banen, vil alle øjne dog være rettet mod managerne, når de udvælger deres hold til turneringen i Qatar. Første deadline for den foreløbige trupliste er fredag ​​den 21. oktober.

Den endelige 26 trupliste skal vælges fra listen med 35-55 spillere, der er indsendt til FIFA. Den deadline er sat til den 14. november, som er mandagen før VM begynder.

Mange hold kan vælge ikke at annoncere deres udvidede hold for at undgå ugers offentlig debat. Mens Polen allerede har annonceret deres trup , vil hold som USA, Canada og endda favoritterne Brasilien vente til tættere på november deadline.

Hvornår offentliggøres VM-lister?

Alle 32 deltagende nationer har to vigtige deadlines at overholde, når det kommer til at dele officielle truplister: 21. oktober og 14. november. 

  • Fredag ​​den 21. oktober: Frigivelsesliste med 35-55 spillere (fire GK’ere).
  • Søndag den 13. november : Sidste kampdag i den nationale liga, før spillere frigives.
  • Mandag den 14. november:  De endelige 26 mands trupper skal sendes til FIFA. 
  • Tirsdag den 15. november: FIFA offentliggør endelige 26-mands truplister.

De fleste landshold forventes at offentliggøre deres VM-trup i de fire uger før turneringen starter. Nogle nationer kunne lave to separate meddelelser: en for deres 55-mands udgivelsesliste og en anden for deres 26-spiller endelige liste, selvom den første ikke er påkrævet.

Relaterede indlæg  Hvor mange europæiske hold er med til VM i Qatar 2022?

Hvert land vil administrere deres officielle meddelelser på deres egen tidslinje, så længe de overholder de officielle FIFA-deadlines for at indsende en udvidet udgivelsesliste (35-55 spillere) senest fredag ​​den 21. oktober og en endelig 26-mands trup senest  mandag , 14. november

Forvent, at de fleste andre nationer bekræfter deres trupper mellem disse to datoer, med et par efterladte, der potentielt venter til den sidste weekend. 

Hvornår er deadline for VM-hold?

Frigivelseslisten med 55 spillere skal indsendes til FIFA senest fredag ​​den 21. oktober . FIFA vil ikke offentliggøre disse lister, og det er op til hver nation at offentliggøre dem, hvis de ønsker det.

Alle 32 hold skal senest mandag den 14. november afgøre deres endelige 26-spillers trupper til VM . FIFA vil offentliggøre disse endelige lister inden turneringen begynder.

Givet muligheden for skader eller COVID-19-infektioner, er hvert hold i stand til at udskifte spillere op til 24 timer før deres første kamp. 

Enhver potentiel erstatning skal dog komme fra en nations første udgivelsesliste over spillere , som FIFA for nylig øgede fra 35 til 55.

VM-trupstørrelser i 2022? 

De endelige VM-hold i 2022 kan ikke bestå af mere end 26 spillere. 

Dette er en stigning fra 23-spillers holdstørrelser for de seneste VM-turneringer for mænd , og det giver holdene ekstra fleksibilitet, da VM finder sted midt i en ekstra belastet europæisk klubsæson. Det hjælper også i tilfælde af potentielle COVID-19 tilfælde.

 

Hvad er den officielle sang til FIFA World Cup 2022 i Qatar?