Hvilken bold vil blive brugt til Qatar World Cup 2022? Dette er designet og brandingen

Hvilken bold vil blive brugt til Qatar World Cup 2022? Dette er designet og brandingen

23. oktober 2022 Slået fra Af admin

Adidas Al Rihla er den officielle kampbold ved 2022 FIFA World Cup i Qatar . Oversat til dansk betyder Al Rihla ‘Rejsen’.

Det bliver 14. år i træk, at det tyske firma Adidas skal stå for fremstillingen af ​​turneringens officielle bold.

Det tyske mærke siger, at denne prototypebold er bedre end de tidligere, fordi den bevæger sig bedre gennem luften end de andre bolde.

Flere af spillerne har allerede poseret med bolden, der skal definere de næste verdensmestre.

Hvad VM-bolden 2022 er lavet af

Al Rihla er den første VM-bold, der udelukkende er lavet af vandbaseret blæk og lim og har disse to funktioner:

  • CRT-CORE: boldens hjerte. Den giver hurtighed, nøjagtighed og konsistens i de mest intense kampe, samtidig med at den bevarer maksimal form, luft- og rebound-nøjagtighed.
  • SPEEDSHELL: et tekstureret polyurethanlæder med en innovativ 20-panels form, der forbedrer boldens præcision, stabilitet og rotation i luften takket være makro- og mikroteksturer samt overfladekontrarelief.

Speedshell

En af boldens vigtigste nyskabelser er Speedshell. Speedshell har til formål at øge flyvehastigheden og rotationen af ​​bolden for at opnå fremragende aerodynamik og et perfekt skud.

Relaterede indlæg  Komplet TV guide til VM i Qatar 2022. Hvornår skal Danmark spille?

Lad os håbe, at denne nye bold ikke ligner den, Adidas producerede til VM i 2010 i Sydafrika, som blev vundet af det spanske landshold.

Jabulani, som det blev kaldt, havde mange kritikere, herunder den brasilianske målmand Julio Cesar og den italienske målmand Gianluigi Buffon .

2022 FIFA World Cup

2022 FIFA World Cup er planlagt til at finde sted i Qatar fra 21. november til 18. december 2022.

Adidas Telstar 18 var den officielle kampbold ved 2018 FIFA World Cup, som blev afholdt i Rusland. Den blev designet af Adidas, en FIFA Partner og FIFA World Cup officielle leverandør af kampbolde siden 1970, og baseret på konceptet om den første Adidas World Cup matchbold.

 

 

Alt du behøver at vide om Hayya-kortet i Qatar til VM 2022