Hvem vinder FIFA World Cup 2022 i Qatar? Vi kommer med vores forudsigelse.

Hvem vinder FIFA World Cup 2022 i Qatar? Vi kommer med vores forudsigelse.

11. oktober 2022 Slået fra Af admin

Hvem vinder FIFA World Cup 2022? FIFA World Cup 2022 starter den 21. november, og som vi alle ved, vil det blive afholdt i Qatar . I hvert VM er der et sæt ‘favorit’ hold, som forventes at klare sig godt i turneringen. Det er generelt de hold, der udstråler enorm form forud for FIFA World Cup. På samme måde er der også nogle ‘Underdog-hold’ hvert år. I denne artikel skal vi tale om favoritterne til FIFA World Cup 2022 og forudsige vinderen af ​​den længe ventede VM turnering.

For de ukyndige er der 32 deltagere i dette FIFA World Cup 2022. Nationerne er opdelt i 8 grupper på hver 4 hold, og de 2 bedste hold kvalificerer sig til 16. runde. Turneringen fortsætter i en enkelt knockout kampprogram herfra.

Således ser vores 8 forudsagte kvartfinalister til FIFA World Cup 2022

 1. Brasilien
 2. Argentina
 3. Frankrig
 4. Belgien
 5. Spanien
 6. Tyskland
 7. England
 8. Kroatien

Lad os nu overveje, at ud af disse 8 hold er det kun de 4 bedste og mest formstærke hold, der kvalificerer sig til semifinalerne.

Vi forudser følgende fire semifinalister:-

 1. Brasilien
 2. Argentina
 3. Spanien
 4. England

Lad os nu kigge på vores semifinalister i detaljer.

Brasilien

Brasilien var det første hold, der kvalificerede sig til FIFA World Cup 2022 (efter naturligvis værterne Qatar). Det er ikke ukendt, at de har vundet flest VM-trofæer i fodboldhistorien og er utvivlsomt synonyme med selve sporten. Brasilien har en af ​​de mest stjernespækkede nationale trupper over hele kloden, og med den form, de er i i øjeblikket, vil Brasilien en kæmpe favorit til det kommende VM i 2022.

Relaterede indlæg  Hvilke kampe skal spilles på, Al Bayt Stadion til VM i Qatar 2022?

Argentina

Argentina – Det eneste hold, der har været i stand til at vinde over det brasilianske landshold i de senere år. De besejrede Brasilien i finalen i Copa World Cup 2021 på deres hjemmebane og skabte historie ved at vinde det prestigefyldte trofæ.

Det nuværende argentinske hold er sandsynligvis det bedste, de har i løbet af næsten et årti, og med holdet de er i øjeblikket, er dette sandsynligvis deres bedste chance for at vinde titlen for 3. gang i historien.

Spanien

Det spanske landshold bliver formentlig turneringens yngste målt på gennemsnitsalder. Under deres nyudnævnte manager Luis Enrique lavede de ufattelige forbedringer, som er godt synlige i deres seneste præstationer i store turneringer, dvs. Euro 2020 og Nations League.

De tabte til Italien i EM 2020’s semifinaler via straffespark og til Frankrig i Nations League-finalen. De vil helt sikkert være et meget mere perfekt hold, når de starter deres FIFA World Cup 2022.

England

I alle de sidste par tuneringer, som England har deltaget i, er de blevet nægtet sejren i slutfasen på den mest skuffende måde. De tabte til underdogs Kroatien i semifinalen af ​​2018 FIFA World Cup og til Italien i finalen i Euro 2020 på trods af at de leverede en perfekt præstation i hele turneringen. De har den nødvendige styrke og kemi, der kræves for at udfordre de øvrige hold.

Relaterede indlæg  Hvor mange europæiske hold er med til VM i Qatar 2022?

Det er svært at forudsige, hvilke to hold ud af de fire ovennævnte, der vil kvalificere sig til finalen, hvis den finder sted, da Brasilien, Argentina og Spanien alle fortjener pladsen. Vi i Argentina og Spanien som finalisterne.

Endelig forudsigelse:

Vi forudser, at Argentina vil vinde 2022 FIFA World Cup. Det vil være en passende afslutning på Lionel Messis fantastiske karriere og i form af en stor kommentator, ‘tjener fodboldens retfærdighed’ til fodboldens Gud. Holder man følelserne til side, er Argentina uden tvivl det bedste landshold i verden lige nu..