Apple Watch X kommer med microLED og blodtryksmåler 2024

Apple Watch X kommer med microLED og blodtryksmåler 2024

14. august 2023 Slået fra Af admin

Apple arbejder på et større redesign af sin smartwatch. Apple Watch X kan blive annonceret i 2024 eller 2025.

X’et i Apple Watch X ville markere tiårsdagen for den bærbare, svarende til hvad virksomheden gjorde med iPhone X.

Nyheden kommer via Mark Gurman , der siger, at Apple Watch X vil have en microLED-skærm. Den nye skærmteknologi siges at tilbyde bedre farver og klarhed i forhold til OLED-panelerne, der er udstyret i de nuværende gen-ure.

Blodtryksmåler – Sunhedsfunktion

Watch X kunne også have en meget vigtig sundhedsfunktion , som gør det muligt for brugeren at overvåge sit blodtryk. De eksisterende Apple Watches er allerede blevet rost af læger og brugere for at redde liv i mange situationer.

Urene har også hjulpet med at identificere underliggende sundhedsproblemer, som er gået ubemærket hen af ​​brugerne. Virksomheden har introduceret en ny Journal-app i iOS 17 for at hjælpe brugere med at holde styr på deres sundhed.

Apple Watch betragtes også som et fitnesstilbehør til at forbedre fysisk aktivitet og hjælpe brugere med at holde sig i form. Tilføjelsen af ​​en blodtrykssensor vil uden tvivl blive hilst velkommen af ​​brugerne, da det ville forbedre det generelle sundhed for mange mennesker.

Apple Watch X bliver tyndere end før.

Gurman siger, at Apple har designet et kabinet til Apple Watch X, som er tyndere end før. Cupertino-firmaets nuværende ure har en låsemekanisme til båndet, som gør det muligt at fastgøre remmen på bagsiden af ​​enhedens chassis.

Relaterede indlæg  Sådan downloades og installeres watchOS 10 Developer Beta på Apple Watch

Dette har en fordel, da brugere nemt kan udskifte båndet eller endda genbruge gamle bånd. Men Apples udviklere ønsker angiveligt at gå væk fra dette design, da de føler, at den plads, der bruges af bandets stik, kunne bruges til noget andet, som et større batteri eller andre interne komponenter.

Til dette formål har Apple eksperimenteret med et fastgørelsessystem med magnetbånd. Det er ikke klart, om dette design ville finde vej som en del af Apple Watch X-lanceringen. Det magnetiske båndsystem ville gøre eksisterende bånd ubrugelige.

Hvad kan man forvente af Apple Watch 2023-modellerne?

Når det kommer til dette års enheder, kan Apple Watch Series 9 debutere sammen med iPhone 15-serien i en begivenhed, der er planlagt til den 12. september. De næste generations ure siges at være af samme størrelse som den nuværende lineup, dvs. mm ur, en 45 mm bærbar og 49 mm til Apple Watch Ultra-modellen, der muligvis annonceres senere.

Apple Watch Series 9 vil være en mindre opfriskning, men urene får hurtigere processorer. Urene vil også være tilgængelige i flere farver for at tiltrække købere.

Relaterede indlæg  Vi skal vente til 2026 på et microLED Apple Watch

Manglen på væsentlige opgraderinger

Apropos det, Apple-chefer har overvejet at skifte væk fra den årlige opgraderingscyklus. Virksomheden udgiver nye ure hvert år, men forskellene mellem det foregående års tilbud og den næste generation er normalt meget minimale.

Manglen på væsentlige opgraderinger er årsagen til, at Apple Watch Series generelt oplever langsommere salg sammenlignet med andre produkter fra virksomheden.

Prisen er også en faktor, ikke mange mennesker ville være villige til at betale $400 hvert år for at få et nyt Apple Watch med minimale forbedringer af hardwaren. Disse opgraderinger er beregnet til at lokke brugere væk fra rivaler som Samsung Galaxy Watch og FitBit.

Ting kan ændre sig, når Apple Watch X kommer på markedet, men det ser ud til at være langt over et år væk. watchOS 10, som forventes at blive afsløret sammen med de nye wearables i næste måned, vil forbedre softwareoplevelsen ved at genintroducere widgets.