Sådan går du live på TikTok 2023

Sådan går du live på TikTok 2023

3. maj 2023 Slået fra Af admin

At kunne få adgang til live-funktionen på TikTok er en fantastisk måde at forbinde med dine følgere på, men der er nogle krav, der skal opfyldes, før en bruger får lov til at livestreame.

Hvis du har været på TikTok i en længere periode, har du muligvis rullet forbi og endda set en livestream eller to, når de dukker op på din Til dig-side.

Selvom det kan være en chance for enormt populære skabere at forbinde med tusindvis af følgere på samme tid, er det ikke kun for store influencers. En god del af TikTok-brugerbasen har mulighed for at få adgang til livestream-funktionen, selvom den ikke er tilgængelig umiddelbart efter download af appen .

Der er nogle krav, der skal opfyldes, for at den gennemsnitlige bruger skal kunne livestreame, i forhold til din alder og antal følgere.

Adgangskrav til livestreaming:

For at kunne streame live skal din TikTok-konto opfylde følgende krav:

  • Har mere end 1.000 følgere
  • Vær mindst 16 år gammel.
Relaterede indlæg  Hvad er TikTok, og hvordan virker det? Alt hvad du behøver at vide (dansk guide)

Hvis du har opfyldt disse standarder, bør der være adgang til at kunne streame live, og hvis du først for nylig har opfyldt kravene, skulle muligheden snart dukke op.

Hvordan går du live på TikTok?

Når du har opfyldt kravene for at kunne gå live, er processen med faktisk streaming ret simpel. Bare følg disse trin:

  1. Start TikTok, og tryk på plus-knappen nederst i midten af ​​din skærm.
  2. Under den røde optageknap skal du vælge muligheden mærket ‘live’.
  3. Indtast en titel til din livevideo.
  4. Tryk på ‘gå live’ for at starte streamen.

Når du er gået live, vil seerne være i stand til at tale med dig via livechat, hvilket gør kommunikationen meget mere øjeblikkelig. Det giver dig også en mulighed for at dykke ned i længere indhold, som for eksempel historietider, som TikToks sædvanlige et minuts videogrænse ikke giver dig.

Selvom ikke alle kan gå live lige fra hånden, er tærsklen for at kunne det stadig relativt lav og kan tjene som en fantastisk måde at kommunikere med dine følgere på.

Sådan fortryder du en repost på TikTok 2023