TikTok old age filter: Sådan laver du din egen aging video

TikTok old age filter: Sådan laver du din egen aging video

11. april 2023 Slået fra Af admin

Hver gang en ny trend vinder indpas på TikTok , ønsker folk naturligvis at komme ind på den og prøve den. For nylig har TikTokers set et alderdomsfilter blive spredt rundt, der giver folk et glimt af, hvordan de kan se ud, når de er ældre. Men der er et stort problem: det er ikke tilgængeligt som et filter i appen.

TikTok tilbyder masser af fantastiske filtre og måder at kreativt bruge dit kamera til ting som green screen-effekter. Det populære alderdomsfilter, der har været populært, er dog ikke blandt dem. Det er dog nemt at bruge filteret til at lave en video, som du kan uploade til TikTok, så længe du er okay med at downloade en anden app til din telefon og bruge lidt tid på de ekstra trin, der kræves.

Sådan opretter du dit alderdoms TikTok-filter

Den app, som TikTokers bruger til alderdomsfilteret, hedder FaceApp: Face Editor og er tilgængelig på både iOS og Android. For at bruge filteret skal du sikre dig, at du har downloadet FaceApp til din enhed. Når du har downloadet det, er du klar til at gå.

Trin 1: Åbn FaceApp- appen. Hvis det er første gang, du åbner det, vil en pop-up komme frem, der beder dig om at købe et “Pro”-abonnement til det. Heldigvis er det ikke nødvendigt for at bruge alderdomsfilteret.

Trin 2: Vælg enten et billede fra listen over billeder, som FaceApp har samlet fra dit fotogalleri, tag et ved hjælp af kameraknappen nederst på skærmen, eller søg manuelt gennem din telefons kamerarulle ved at vælge Galleri .

Trin 3: Med et billede valgt, bliver du bedt om at vælge det ansigt, du vil anvende aldersfilteret på. Hvis der er mere end ét ansigt på billedet, skal du vælge og ændre et ad gangen. Vælg det ansigt, du vil ændre.

Relaterede indlæg  Sådan får du Bold Glamour filteret på TikTok

Trin 4: Der er flere forskellige ansigtsændringer, som du kan foretage med appen, men for at gøre alderdomsfilteret skal du vælge aldersindstillingen nederst på skærmen.

Trin 5: Når du gør det, får du en håndfuld forskellige aldre at vælge imellem. Vælg enten Cool Old eller Old. Forskellene mellem dem er ret enkle: For ansigter, som FaceApp mener er mænd, vil Cool Old- indstillingen tilføje et stort, hvidt skæg. For de ansigter, som appen mener er kvinder, vil indstillingen Cool Old tilføje noget makeup. Vælg dit filter og vælg Anvend .

Trin 6: For at ændre ansigtet på en anden person på dit billede skal du vælge ikonet i nederste venstre hjørne af skærmen, der ligner to pindefigurer, der står ved siden af ​​hinanden. Vælg det ønskede ansigt og gentag derefter processen.

Trin 7: Når du har ændret de ansigter, du vil ændre, skal du vælge Gem i øverste højre hjørne af skærmen. Når du gør det, vil billedet blive tilføjet til din kamerarulle.

Sådan uploader du dit alderdomsfilter til TikTok

Når du har alderdomsfilteret over dit billede, vil du være i stand til at poste det på TikTok og komme med på trenden. Sådan gør du:

Trin 1: Åbn TikTok-appen, og søg derefter efter CapCut , navnet på skabelonen, som folk bruger til trenden.

Trin 2: Vælg en video, der bruger skabelonen, og vælg derefter teksten, der siger Prøv denne skabelon over beskrivelsen af ​​TikTok. Når du gør det, vil du se en skærm, der giver dig en beskrivelse af effekten. Vælg Brug skabelon i CapCut .

Trin 3: For at bruge CapCut-funktioner i TikTok, skal du downloade CapCut-appen, som du skal føres til, når du valgte Brug skabelon i CapCut .

Trin 4: Når CapCut er blevet installeret, skal du gå tilbage til TikTok og vende tilbage til den video, du brugte tidligere for at få CapCut-appen. Vælg Prøv denne skabelon og Brug skabelon i CapCut igen. Herfra bliver du ført til CapCut-appen. Vælg Brug skabelon i nederste højre hjørne.

Relaterede indlæg  Sådan sender du et tekstindlæg på TikTok

Trin 5: Når du har gjort det, skal du vælge Fotos fra toppen af ​​siden og derefter vælge det alderdomsfilterbillede, du lavede med FaceApp. Vælg derefter det originale, umodificerede billede, som du startede med. Vælg Eksempel i nederste højre hjørne, når du har valgt begge billeder.