Hvordan laver jeg min egen lyd på TikTok

Hvordan laver jeg min egen lyd på TikTok

16. oktober 2022 Slået fra Af admin

TikTok er en af ​​de mest populære apps i verden med over 800 millioner brugere og vokser stadig hurtigt. Faktisk blev appen først bredt tilgængelig i 2018, hvilket gør størrelsen af ​​dens brugerbase endnu mere forbløffende.

Da TikTok primært var en læbesynkroniseringsapp i begyndelsen, har TikTok udviklet sig til en platform til deling af alle slags korte (under et minut) videoer, det kan være dans, pranks eller afspilning af musik. Hvad der forblev det samme, er TikToks tætte integration med musik, som stadig er en vital del af enhver video og et vigtigt aspekt af kreativt udtryk.

Tidligere var du i stand til at uploade enhver lyd til dine TikTok-videoer og redigere den, som du finder passende. For nylig, på grund af vedvarende problemer med ophavsret, stoppede TikTok muligheden for at tilføje en sang til TikTok fra appen. 

Du spekulerer måske på, hvordan man laver en TikTok-lyd lige nu? Hvordan uploader du din egen lyd til TikTok og omgår begrænsningerne? Lad os udforske.

Hvorfor tilføje din egen lyd til TikTok?

Det nemmeste svar på, hvordan man laver en lyd på TikTok, er at bruge appens indbyggede musikbibliotek, som er ret omfattende og måske faktisk er nok til alle dine behov. En anden ting, du kan gøre, er at optage en voiceover for også at tilføje din unikke lyd ved hjælp af appen. 

Du tror måske også, at det nu er umuligt at uploade din egen lyd til TikTok, men det er ikke sandt. Du kan ikke tilføje en sang til TikTok fra appen, hvis den ikke er i dens bibliotek, men du kan stadig bruge tredjepartsapps til at gøre det. Her vil vi dække alle disse use cases. 

Sådan laver du en TikTok-lyd i appen

For at gøre dine TikTok-videoer fangende, sjove at se og nemme at dele, har du uden tvivl brug for et godt soundtrack. Det gode er, at det er mere sandsynligt end ikke, at du finder det, du leder efter, i det store bibliotek af musik og lyde, der leveres af TikTok selv. 

Relaterede indlæg  TikTok lyden virker ikke: Hvordan ordnes det? iPhone og Android guide.

Sådan tilføjer du en sang til TikTok fra biblioteket i appen:

  1. Optag din TikTok-video, ligesom du plejer
  2. Tryk på Lyde i nederste venstre hjørne
  3. Vælg en sang eller en lyd fra listen. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, skal du trykke på Mere. 
  4. Træk lydbølgen for at trimme musik på TikTok og vælg den del af sangen, du gerne vil tilføje til din video
  5. Afslut upload af din video som normalt

Sådan tilføjer du en voiceover på TikTok

At tale over enhver lyd i TikTok giver dig så mange andre kreative vejledninger til at tilpasse dine videoer med unik lyd.

Du kan bruge voiceovers, uanset om du optager videoer direkte gennem TikTok eller uploader dem fra et andet sted. 

Sådan optager du en voiceover i TikTok: 

  1. Optag eller upload en video i appen
  2. Tryk på Næste, og vælg Voiceover øverst til højre på skærmen
  3. Tryk længe eller tryk på Optag for at fange din stemme eller den omgivende lyd over den originale. Du kan også markere eller fjerne markeringen af ​​”Behold original lyd”. 
  4. Tryk på Gem, afslut dine redigeringer, og send din video
  5. Bemærk: For at justere lydniveauerne for din video og sikre, at voiceoveren lyder godt, skal du trykke på Lyde ➙ Lydstyrke i det nederste panel.

Sådan uploader du din egen lyd til TikTok

Så meget som du forsøger at bruge TikToks lydbibliotek, hvis du opretter mange videoer, vil du virkelig have gavn af personalisering. Alt det sande virale indhold i dag handler om noget, ingen har set endnu. For at være virkelig uventet og skabe videoer, folk gerne vil se igen og igen, skal du tage fuld kreativ kontrol over din lyd.

Bemærk: TikTok fjernede muligheden for at tilføje al musik internt på grund af den for store mængde af ophavsretskrav. Dette betyder også, at du skal uploade original lyd for at undgå at blive fjernet fra platformen.

Du har måske set nogle mobile lydredigeringsapps i App Store eller Google Play, der lover at lade dig tilføje de lyde, du ønsker.

Relaterede indlæg  Hvor meget er en rose værd på TikTok?

Nøglen til TikTok-succes

Som du kan se, er det ikke svært at lære at lave en lyd på TikTok – du skal bare bruge de rigtige værktøjer til at gøre det. Start med n-Track Studio til lydredigering, brug PullTube til at downloade alle spor, der skal bruges som dit fundament, lav den video, du ønsker med CameraBag Pro , og overfør det hele tilbage til din telefon med enten AnyTrans eller AnyDroid .

Derudover skal du huske, at den vigtigste del af enhver video er det faktiske indhold. Så stræb efter at forblive en smule mærkelig og usædvanlig. Vis dine følgere noget, de aldrig har set før. Gør det samtidig hurtigt og nemt at gense og dele. 

Alle de apps, du har brug for – n-Track Studio, PullTube, CameraBag Pro, AnyTrans, AnyDroid – er tilgængelige for dig helt gratis med en syv-dages prøveversion.