Hvor meget er en rose værd på TikTok?

Hvor meget er en rose værd på TikTok?

9. maj 2023 Slået fra Af admin

Rosen er blot en af ​​de mange virtuelle gaver, folk kan sende til deres yndlingsskabere på TikTok for at donere til dem – her er alt, hvad du behøver at vide om, hvor meget en rose er værd.

TikTok  er fortsat en af ​​de mest populære sociale medie-apps derude, da flere og flere mennesker strømmer til platformen hver dag for at deltage i de seneste trends.

Den korte video-app har sin egen live-streaming-funktion, der giver brugere, der opfylder visse krav, mulighed for at gå live fra deres konti og interagere med deres følgere i realtid. Seerne kan kommentere strømmen, og de er også i stand til at donere ved hjælp af gaver til at støtte skaberen.

Disse virtuelle gaver er enten klistermærker eller AR-effekter, og de kan købes med TikTok-mønter , som kan købes gennem in-app-butikken med penge fra den virkelige verden.

Rosen er en af ​​de mest almindelige gaver, folk sender under TikTok Live-streams, hvor hver gave koster et forskelligt antal TikTok-mønter. Her er, hvor meget rosen er værd.

Relaterede indlæg  Sådan ændre eller nulstilles din TikTok adgangskode

Hvor meget koster en rose på TikTok?

På TikTok koster rosegaven  1 mønt,  hvilket svarer til omkring  1,4 amerikanske cent.

Rosen er en af ​​de billigste gaver, du kan sende på TikTok Live. Andre 1-møntsgaver inkluderer TikTok-logoet, Ønskeflasken og iskegle.

TikTok-gaver varierer i størrelse, hvor en af ​​de dyreste,  løven, er omkring $400 dollars værd , og en af ​​de mest populære, galaksen, er $13 – $15 værd.

Hvis du vil donere en gave til en skaber, skal du først købe TikTok-mønter.

For at gøre dette skal du gå til din profil, klikke på de tre linjer og derefter gå til ‘Indstillinger og privatliv’. Klik derefter på fanen ‘Saldo’ og tryk på ‘Oplad’ ved siden af ​​din saldo.

Hvis du vil lære mere om, hvordan du bruger TikTok, kan du tjekke vores andre guides her: