Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Vægten Juni 2023

Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Vægten Juni 2023

4. juni 2023 Slået fra Af admin

Kære Vægten, du skal undgå at være impulsiv og tage forhastede beslutninger i juni, da de kan give bagslag. Bliv afslappet og nyd din familietid, som vil bringe dig meget kærlighed og kammeratskab. 

  • Kærlighedsforhold (tarotkort – seks kopper)

Kære Vægten, dette er et glimrende tidspunkt at være i et forhold, da et kærlighedsforhold vil tilbyde dig kammeratskab. Der vil være et frit flow af kærlighed, ideer og meget deling og omsorg, som indikeret af Tarot-kortet.  

  • Karriere (Tarot-kort – Queen of Wands)

Kære Vægten, tænk og udfør dine handlinger, fordi du skal huske, at enhver handling har konsekvenser, og du har ansvar og ansvar i dit professionelle liv. Så vær opmærksom på dine handlinger. Du vil også endelig nå toppen i din karriere på grund af dit hårde arbejde og integritet, som indikeret af Tarot-læsningen for juni. 

  • Familie (Tarotkort – Tre kopper)

Du vil være i total synkronisering med din familie og følelsesmæssigt meget godt forbundet med din ægtefælle. Nogle af Vægtens indfødte kan også deltage i nogle hobbyklasser sammen med deres partnere. I kan begge tilmelde jer en dansetime eller en yogatime sammen. Dette vil yderligere føje til den kvalitetstid, du bruger som et par, og forbedre din binding.  

  • Business (Tarot Card – King of Pentacles)
Relaterede indlæg  Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Krebs Juni 2023

Du vil være fuld af beslutsomhed og dedikation, når det kommer til din virksomhed. Du vil bruge en enorm mængde tid på at prøve at tage din virksomhed til det næste niveau. Dit personale og dine medarbejdere vil være trofaste og pålidelige. De vil tilføje meget værdi til holdet. 

Afhjælpning – Lav en Affirmation-dagbog og skriv dine bekræftelser med rødt blæk, så ønskerne kommer hurtigt til udtryk. Det vil være en glimrende idé at skrive alle bekræftelser tre gange.  

Læs de øvrige Tarot / Tarok læsninger for Juni 2023 – Gratis