Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Krebs Juni 2023

Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Krebs Juni 2023

4. juni 2023 Slået fra Af admin

Tarotlæsningen for juni råder Krebs til at være fleksible og følge med strømmen, skabe nye oplevelser og opnå ny læring. Samlet set vil du opgradere dine færdigheder på arbejdet, og dine relationer forbedres for altid. 

  • Kærlighedsforhold (Tarotkort – Døden)

Kære Krebs, det er på tide, at det giftige forhold slutter og forlader dit liv, så at bryde op vil være den sundere mulighed. Følg strømmen. Husk at være blid over for dig selv. Der kan være chancer for, at kærlighedsforslaget kan blive afvist for nogle indfødte Krebs, ifølge den månedlige Tarot-læsning. Tag det dog ikke personligt, da afslag er en del af livet, og en ny kærlighedsinteresse er snart lige om hjørnet.  

  • Karriere (tarotkort – styrke)

Kære Krebs, glæd jer! Der er kommet et fremragende kort i spredningen til din karriere. Du vil klare dig usædvanligt godt arbejdsmæssigt og opnå faglig ekspertise. Dit hårde arbejde, integritet og styrken af ​​din karakter og arbejdsprincipper vil give dig tiltrængt succes og anerkendelse. 

  • Familie (Tarotkort – Dronning af tryllestave)
Relaterede indlæg  Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Tvilling Juni 2023

Kære Krebs, jeres familieliv bliver fantastisk. Kvinderne i huset vil være ekstremt forstående og lidenskabelige. Heldigvis vil dit hjem være et sted for positivitet, og din ægtefælle vil være meget støttende og liberal. Så få det bedste ud af denne tid. 

  • Business (Tarotkort – Pentakler es)

Masser af nye forretningsmuligheder vil banke på din dør i denne måned. Derfor er det tid til at holde dine ører og øjne åbne og være klar til at gribe alle mulighederne. Nye projekter og nye kunder vil være interesserede i at handle med dig. Sæt din bedste fod frem og gør det til et punkt at vise alle, hvad du er rigtig god til. 

Afhjælpning – Aktiver dine krops chakraer ved at sidde med til Chakra Balancing Meditation. 

Læs de øvrige Tarot / Tarok læsninger for Juni 2023 – Gratis