Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Løven Juni 2023

Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Løven Juni 2023

4. juni 2023 Slået fra Af admin

Kære Løver, din skæbne og held vil gøre underværker for dig denne måned og tage dig til sky ni. Dit kærlighedsliv og dit forhold kan dog være drænende. Så pas på og tag ikke alt for seriøst.  

  • Kærlighedsforhold (Tarotkort – Three of Swords)

Kære dejlige løver, der vil være forventningsafstemning i dit kærlighedsforhold, og der er gode chancer for, at du kan føle dig såret og svigtet. Tarotkortet siger, at der vil være intens smerte, og du vil få lyst til at falde ud af kærligheden. Tag ikke nogen impulsive beslutninger og lad tingene udfolde sig af sig selv, da du måske aldrig ved, at alt dette kan være en midlertidig fase. 

  • Karriere (Tarotkort – Lykkehjul)

Kære løver, på en eller anden måde i din karriere i denne måned vil held og skæbne virke mere, eller det kan være næsten det samme, men dit hårde arbejde og arbejdsindsats vil kompensere og gøre tingene gunstige for dig. ‘Lykkehjulet’ Tarot-kortet betyder ændringer i henhold til skæbnen, så dette vil være det tidspunkt, hvor skæbnen vil overtage Karma. Bare vær dig selv og gå med strømmen! 

  • Familie (Tarotkort – Pokalens es)
Relaterede indlæg  Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Fisken Juni 2023

Gode ​​nyheder til alle løverne derude! Denne måned er et velafbalanceret, fredeligt og kærligt familieliv på kort for dig. Nogle løver vil opleve en sjælsforbindelse med deres ægtefælle eller partner, og der vil være en strøm af ubetinget kærlighed. Så få mest muligt ud af denne måned!

  • Business (Tarot Card – Knight of Swords)

Modig, handlingsdrevet og ambitiøs er nogle ord, der vil definere dig, når det kommer til din virksomhed i juni. I henhold til Tarot-læsningen for juni, vil du træffe stærke beslutninger og handlinger for virksomhedens fremtid. Dit hårde arbejde og din ånd vil blive værdsat og inspirerende for holdet. 

Afhjælpning – Øv visualiseringsteknikker dagligt ved at visualisere, at dine ønsker bliver manifesteret. 

Læs de øvrige Tarot / Tarok læsninger for Juni 2023 – Gratis