Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Tyren Juni 2023

Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Tyren Juni 2023

4. juni 2023 Slået fra Af admin

Tyre vil møde deres sjælevenner og nyde Amors velsignelser. Selvom der vil være nogle spændinger hist og her, vil de fortsætte med at udvikle sig på deres livsveje. 

  • Kærlighedsforhold (Tarotkort – Judgement)

Kære Tyre, glæd jer! Mange af jer vil møde jeres soulmate eller tvillingeflamme, når dommens kort er dukket op fra Tarot-spredningen. Dette nye forhold vil ændre retningen i dit liv, og det vil være en dybtgående rejse for dig og din partner. 

  • Karriere (Tarot Card – The Hanged Man)

Med tålmodighed og masser af selvtillid vil du over et stykke tid overvinde alle kampene i din karriere. Du har måske en trang og en tendens til at tage ansvar på din skulder, men det kan give bagslag senere hen, så det vil være bedre at dæmme op for den trang. 

  • Familie (Tarotkort – Verden)

Ifølge Tarot-læsningen for juni, er tiden kommet, hvor du vil gå ind i en anden fase af dit familieliv. Tarotkortene viser en overgang fra et niveau til et andet, hvilket betyder, at folk, der er forlovede, kan blive gift. Nogle par kan blive forældre. Tingene vil helt sikkert gå fremad i en positiv retning.  

  • Business (Tarotkort – To af pentacles)
Relaterede indlæg  Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Fisken Juni 2023

Kære Tyre, din virksomhed kan være en årsag til stress og angst, da der vil opstå forskellige situationer, hvor du kan føle dig fastlåst og ikke ved, hvordan du skal løse problemerne. Du kender måske løsningen, men kan føle dig usikker eller stå i et dilemma. Derudover vil din risikovillighed være lav i denne måned. 

Afhjælpning – Mediter på rodchakraet ved at visualisere den røde farve for enden af ​​rygsøjlen. Dette vil fjerne alle forhindringer og hjælpe dig med at komme videre. 

Læs de øvrige Tarot / Tarok læsninger for Juni 2023 – Gratis