Læs dit måneds Tarot / Tarok for: skorpion Juni 2023

Læs dit måneds Tarot / Tarok for: skorpion Juni 2023

4. juni 2023 Slået fra Af admin

Skorpioner vil gøre alle stolte af sig selv ved at være afbalancerede og taktfulde. De vil håndtere alle op- og nedture mest rationelt i deres personlige og professionelle liv. 

  • Kærlighedsforhold (tarotkort – seks kopper)

Kære skorpioner, uskyld i kærlighed og nostalgi er, hvad Amor vil velsigne dig med denne måned i dine kærlighedsforhold. Du vil være forelsket, og det bedste er, at din partner vil svare og gengælde på samme måde. Så nyd denne måned!

  • Karriere (Tarotkort – Nine of Wands)

Kære skorpioner, der vil være nogle problemer på arbejdet. Men med din faglige modenhed og erfaring vil du være i stand til at håndtere dem godt. I dit underbevidste sind vil du være i en ressourcestærk tilstand, som vil hjælpe dig med at komme med handlingsplaner og strategier til at udtænke effektive løsninger.  

  • Familie (Tarotkort – Fem kopper)

Kære skorpioner, der kan være følelser af fortvivlelse og ensomhed i din familie. Disse kan være midlertidige. Men i øjeblikket kunne dette føles ret overvældende. Så du bliver nødt til at tage ansvar for at slippe af med negativiteten i dit familieliv. 

  • Business (Tarotkort – Knight of Pentacles)
Relaterede indlæg  Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Krebs Juni 2023

Kære skorpioner, din virksomhed vil køre problemfrit i juni på grund af dine fremragende planlægnings- og ledelsesevner, i henhold til den månedlige Tarot-læsning. Du vil være perfekt til ikke kun at styre og overvåge planerne, men der vil også være lethed, når det kommer til udførelsen af ​​planerne. 

Afhjælpning –   Tænd sorte stearinlys for at afværge negativiteten fra din aura og dit liv. 

Læs de øvrige Tarot / Tarok læsninger for Juni 2023 – Gratis