Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Tvilling Juni 2023

Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Tvilling Juni 2023

4. juni 2023 Slået fra Af admin

Kære Tvillinger, vær klar til juni! For Tvilling vil vækst og ekspansion være nøgleordene i juni. Du vil komme videre og vinde alles hjerter i dit personlige og professionelle liv. 

  • Kærlighedsforhold (Tarotkort – The Lovers)

Kære dejlige Tvillinger, Lovers-kortet garanterer masser af passion og romantik, der kommer din vej denne måned. Du kan komme ind i et nyt forhold eller forpligte dig. På den anden side vil Tvillinger, der allerede er i et forhold, opleve nye højder i deres kærlighedsliv. Så få mest muligt ud af denne måned. 

  • Karriere (Tarotkort – Hierofanten)

Kære Tvillinger, nogle af jer har måske brug for professionel karriererådgivning, rådgivning og livscoaching-færdigheder til din karriereudvikling. Dette vil være en god idé og tilføje værdi til dit liv, ifølge Tarot-læsningen for juni. Nogle af jer kan også tilmelde jer nye kurser og certificeringer inden for dit felt for at opgradere dine karrierefærdigheder.  

  • Familie (Tarotkort – otte kopper)

Nogle af jer føler måske at gå væk fra jeres familiære problemer eller at gå ud over jeres ægtefælle er løsningen, men det er det ikke. Der er chancer for, at du er drevet væk fra din partner på grund af manglende opfyldelse af nogle følelsesmæssige behov. Tarotkortet råder til korrekt kommunikation og arbejde hårdt for at løse konflikten i stedet for at opgive. 

  • Business (Tarot Card – Queen of Pentacles)
Relaterede indlæg  Læs dit måneds Tarot / Tarok for: Fisken Juni 2023

Kære Tvillinger, du vil opleve vækst og ekspansion i forretningen, ifølge Tarot juni måneds forudsigelse. Pludselig vil der komme mange roller, projekter og ansvarsområder. Og du vil være i stand til at håndtere og udføre alt problemfrit og fejlfrit. Ifølge Tarot-kortet vil en stærk kvindes tilstedeværelse i dit liv understøtte din situation.  

Afhjælpning – Brug aromatiske parfumer, især Jasmin, Rose, Lavendel, osv., om fredagen for at kanalisere dine energier.  

Læs de øvrige Tarot / Tarok læsninger for Juni 2023 – Gratis