Windows 11: Hvordan flytter jeg Windows menuen til venstre?

Windows 11: Hvordan flytter jeg Windows menuen til venstre?

7. april 2023 Slået fra Af admin

Når du opgraderer fra Windows 10 til Windows 11, er en af ​​de første ting, du kan gøre, at spekulere på: hvor pokker er min Start-menu? Traditionelt har Windows Start-menuen været i nederste venstre hjørne af skærmen, men når din nye version af Windows vises, vil du finde Start-ikonet blandt en gruppe ikoner i midten af ​​din proceslinje nederst på skærmen.

 

Sådan flytter du Start menuen til venstre igen

Du kan komme noget af vejen dertil ved at flytte de centrerede apps til venstre på proceslinjen:

 

  • Højreklik på proceslinjen nederst og klik på “Proceslinjeindstillinger”
  • Vælg “Proceslinjeadfærd”
  • Se efter “ justering af proceslinje“, og klik på knappen til højre, hvor der står “Center”. Vælg “Venstre” i stedet.
  • Luk indstillingsvinduet, og du vil se, at app-ikonerne på proceslinjen er flyttet til venstre med Start-menu-ikonet i hjørnet.

 

Nye opdatering og nye rutiner.

Klik på menuikonet Start, og tingene vil også se meget anderledes ud. I stedet for de store firkantede Live Tiles, der plejede at dukke op, har du et meget mere beskedent sæt appikoner, der for det meste viser Microsoft-relaterede apps fastgjort til hovedsiden. Klik på “Alle apps” i øverste højre hjørne (lige under søgefeltet), og du får den velkendte A-til-Z-liste over apps. Men ingen fliser.

Relaterede indlæg  Sådan viser eller skjuler du skjulte filer og mapper i Windows 11

Se under app-ikonerne, og du vil finde en “Anbefalet” sektion, som tilbyder apps, som Microsoft mener, du bør prøve (såsom Teams), og, hvis du klikker på knappen “Mere”, nogle af de filer eller apps, du kan have brugt for nylig.

Forresten, det søgefelt? Klik på det, og Start-menuen åbnes, hvilket giver dig øjeblikkelig adgang til File Explorer, indstillinger og andre apps.

Mens nogle måske sætter pris på denne mere puritanske version af Start-menuen, vil andre, der har vænnet sig til den mere konfigurerbare version i Windows 10, måske gerne vide, hvordan de kan gå tilbage til den mere velkendte og mere personlige version.

 

Microsoft bringer ChatGPT teknologi til Word, Excel og Outlook