Surf’s up! Windows 11 installationen inkluderer nu et sjovt spil

Surf’s up! Windows 11 installationen inkluderer nu et sjovt spil

4. oktober 2023 Slået fra Af admin

Tiden med kedsomhed og frustration er forbi, mens du venter på, at dit system skal opdateres – nu kan du i stedet nyde et sjovt og engagerende spil!

Microsoft har taget Windows 11-installationsoplevelsen til et helt nyt niveau ved at introducere et spændende surfespil, som brugere kan spille under opdateringsprocessen.

Surfingspillet er integreret i Microsoft Edge webbrowseren, så brugerne nemt kan få adgang til det via edge ://surf- URL’en, eller når en internetforbindelse ikke er tilgængelig.

Denne moderne version af det klassiske SkiFree-spil fra Microsofts Entertainment Pack 3 til Windows 3.0, der oprindeligt blev udgivet i 1991, giver brugerne en spændende måde at fordrive tiden på, mens deres system opdaterer.

Begynd at surfe

Microsoft har i løbet af årene forbedret installationsprocessen i Windows, der er klar. Virksomheden har introduceret en mere moderne og strømlinet opsætningsproces i Windows 10 og nu Windows 11, hvilket gør det nemmere for brugerne at komme i gang. 

Denne ændring er en bemærkelsesværdig forbedring sammenlignet med installationsprocessen for Windows bærbare computere i fortiden.

Relaterede indlæg  Sådan kører du Windows 11 på en Mac

I stedet for den traditionelle monotoni af konfiguration, bliver brugerne nu præsenteret for et spil for at holde dem engageret under opsætningen. Dette er en kærkommen afgang fra de dage, hvor Cortana ville afbryde processen med prompter.

Under Windows-installationsprocessen bliver brugerne bedt om muligheden for at spille surfspillet. Denne tilføjelse har til formål at holde brugerne engageret under, hvad der kan være en potentielt langvarig opdateringsproces, afhjælpe potentiel frustration og udnytte nostalgien hos brugere, der er bekendt med spillet fra tidligere Microsoft-produkter.

Det er dog vigtigt at bemærke, at det er uklart, om denne funktion er eksklusiv for Microsoft Surface-enheder eller tilgængelig på alle Windows 11-enheder. På nuværende tidspunkt dukkede disse Surf-spilprompter ikke op under test udført på Windows 11-installationer på en pc, og Microsoft har endnu ikke givet officiel afklaring om dette spørgsmål.