Vigtige datoer for dit horoskop for april 2023

Vigtige datoer for dit horoskop for april 2023

8. april 2023 Slået fra Af admin

Velkommen til april 2023 , stjernebørn. Fuglene kvidrer, solen skinner (mere i hvert fald), og forårets herlige genoplivning er officielt ankommet. Med det kommer varmere vejr og en følelse af fornyelse, plus adskillige horoskoppåvirkende astrologiske datoer og begivenheder, som vi skal huske på, når vi går ind i sæsonen.

Vigtige astrologiske datoer i april 2023

For at opsummere, her er de vigtigste datoer, du vil holde øje med denne måned, uanset dit astrologiske tegn:

  • Mandag den 3. april: Merkur går ind i Tyren
  • Onsdag den 5. april: Fuldmåne i Vægten
  • Mandag den 10. april: Venus går ind i Gemini
  • Onsdag den 19. april: Nymåne og solformørkelse i Vædderen
  • Torsdag den 20. april: Solen træder ind i Tyren
  • Fredag ​​den 21. april: Merkur retrograd begynder

april 2023 Oversigt

Er I spændte på april , stjernebørn? Mandag den  3. april går Merkur , gudernes budbringer, ind i Tyren og sætter tonen for måneden gennem ærlig og direkte kommunikation. Tyren er et jordet jordtegn styret af smukke Venus , og denne transit hjælper dig med at udtrykke dig ærligt og venligt. Desværre bringer denne måned også en kaotisk formørkelse og Merkurs retrograd, så prøv at få alle afgørende samtaler af vejen tidligt på måneden.

Himlen lyser op som en diskokugle med fuldmåne i Vægten  onsdag den 5. april . Tjek dit soltegns horoskop for personlige detaljer om, hvad denne fuldmåne betyder for dig. Astrologer advarer dog altid om, at fuldmåner kan føre til drama. Fordi denne falder i en dejlig Vægt, det andet tegn styret af Venus , er det en ideel nat at blive i og fokusere på wellness-rutiner, såsom hudplejeritualer , lange bade og afslappende søvn . Når Venus, der hersker over overflod, kærlighed og skønhed, træder ind i Gemini, dyrekredsens sociale sommerfugl, mandag den  10. april , vil din kalender sandsynligvis tage fart med romantiske dates og eventyr med venner, så du vil være taknemmelig for resten.

Relaterede indlæg  Vægten: Hvem passer Vægten med? Komplet liste

Har du udskudt en svær samtale på det seneste? Denne formørkelse kan gå videre og træffe en beslutning for dig.

Ligesom fuldmånen er en anden nat, der er godt brugt på at slappe af derhjemme  , onsdag den 19. april , som bringer nymåne og solformørkelse i Vædderen. Astrologer omtaler formørkelser som “kosmiske jokertegn”, fordi de kan føre til pludselige slutninger eller begyndelser og hurtige forandringer. Hvis du har udskudt at afslutte et giftigt forhold eller udsat en vanskelig samtale, kan denne formørkelse gå videre og træffe beslutninger for dig. Derfor er det så vigtigt at tale om tingene tidligere på måneden.

Solen går ind i den sensuelle Tyr torsdag den  20. april  (indtast 4/20 joke her). De næste par uger skulle være en afslappet tid til at have det sjovt med venner, hygge, nyde varmere vejr og øve mindfulness for at lægge mærke til de smukke ting i livet. Tyrens sæson handler om at stoppe op for at dufte til blomsterne, bogstaveligt og billedligt. Bare vær opmærksom på, at Mercury retrograd begynder  fredag ​​den 21. april. Lad ikke dette skræmme dig ud; formørkelsen var stressende nok, og husk, at du har oplevet utallige Mercury-retrograder før. Bare husk at læse det med småt og korrekturlæse vigtige e-mails, tillade ekstra rejsetid og ignorere eventuelle tekster eller DM’er fra slimede ekser. Fortsæt med at læse for at se, hvad april og starten af ​​Tyrensæsonen betyder for dit tegn.