Søger du efter hundenavne? Her er nogle gode råd til dig.

Søger du efter hundenavne? Her er nogle gode råd til dig.

7. april 2023 Slået fra Af admin

Der er mange hunderacer, der er stærke, store og magtfulde. De fortjener en god hund navne, der passer til størrelse og styrke. Her er de smukke, søde, og gode navne, der passer til sådan en yndig kæledyr og race.

De navne, der bogstaveligt betyder stærk er Balin, Bat, Ethan, og Garrison. Oprindelsen af navnet er indiske, mongolsk, hebraisk, og Germanwings hhv. Ethan har fem varianter, nemlig Aitana, Eitan, Etan, Etana, og E-derefter. Tilfældigt, navnene er alle Hanhunden navne undtagen for Etana. Det er kvindelig variant af Ethan.

Betydning

Brianna betyder ædel, stærk, og dydige fra irsk oprindelse. Hertil kommer, Brianna er pigenavn. Den mandlige variant af Brianna er Brian. Desuden er variationer af Brianna er brayan, Brea, Brean, Breanna, Breanne, Breonna, Bria, Brian, Briana, Brianna, Brianne, Brionne, Bryan, Bryan, Bryanna, og Bryant. De fleste af de Brianna variationer er kvindelige navne. Brian, Bryan, og Bryant er de kun tre mandlige variationer af Brianna.

Hårdheden af sten symboliserer styrke og magt. Allan, Arana, Ishi, og Sela er navne, der betyder klippe. Baggrunden er irsk, Maori, japansk og hebraisk hhv. Ishi er den eneste japanske hundens navn, der betyder klippe eller sten.

  • Allan har mange variationer. De er Alain, Alaina, Alan, Alana, Alanna, Alannah, Alayne, og Allen. Den kvindelige hund navne fra variationer er Alaina, Alana, Alanna, Alannah, og Alayne. Og det Hanhunden navne fra variationer er Alain, Alan, og Allen.

Brug af styrken af andre dyr, de hundeejere kom op af navne. For eksempel, som vi navnene fra styrken af vildsvin, ørn, og løve. Leonard er et navn med Germanwings oprindelse. Navnet betyder stærk som en løve. Varianterne er af Leonard Leo, Leon, og Leonardo. Et andet eksempel, Evereth er en mandlig og Germanwings navn som betyder stærk som et vildsvin.

  • Ligesom hunden, er ørnen kraftfuld og stærk. Arnold er en mandlig og Germanwings hundens navn, som betyder magtfulde ørn. Nogle af de variationer er Arnaldo, Arnaud, og Arnie.

Når vi tænker på stærke, vi også tænke på magt. Richard, som er en mandlig navn betyder stærk strøm. Navnet er populær på engelsk, fransk, og Germanwings oprindelse. Nogle er variationer af Richard Ricardo, Rick, Rickey, Ricky, og Rico.

  • En anden, Mathilda er en kvindelig og Germanwings hundens navn, som betyder magtfulde i kamp. Nogle af de variationer er Mathilde, Matilda, Matilda, Mattie, og Maud.
  • Osbaldo er en anden mand og Germanwings hundens navn, som betyder guddommelig kraft. Nogle af de variationer er Osvaldo, Oswald, og Oswaldo.

Den stærke hund navne er ikke nødvendigvis for store og store hunde. For eksempel er Big Boss navnet på verdens mindste hund i 2002. Han målte 4,7 cm tall. Derudover Big Boss er en smuk og sød Yorkshire Terrier. Men han var bare en lille lille for racen.

Mange hundeejere lige så stor og stærk race. Det er helt naturligt at vælge et stort navn til den vidunderlige race. Der er mange flere navne, der passer perfekt til den styrke og størrelse af racen. Enhver kan søge efter mening, køn, popularitet, anmeldelser, suggestion, ratings, og oprindelse.

Relaterede indlæg  Hvordan opretter jeg breakout rum i Zoom?

Find det rigtige hunde navn til din hund

Dette spørgsmål er blevet stillet i århundreder, og svaret er alt. Hund navne er en af de mest omtalte emner på internettet og udenfor. Årsagen er, at de er sjove. Hund navne er så sjovt to diskutere og vælge. Intet føles værre end når nogen ser på jeres hund, og spørger om, hvad navnet er, og når du besvarer de siger, hun ligner ikke en din hund navn. Jeg er en overbevist tilhænger af, at hunden navne skal passe hunden, at det er. Nogle racer ligner visse navne, ligesom nogle hunde aldrig kunne ligne visse navne. Jeg føler, at en bokser hund altid ser ud som en Butch eller en Champ. Jeg er ikke sikker på hvorfor, men det er blot et eksempel på, hvad hundens navn passer til en bestemt race af hunde.

Nogle mennesker har deres hund navne plukket ud, før nogensinde ser hunden det er for. Jeg er ikke en stor fan af det, fordi det virker, i flere tilfælde end ikke, at en hund rent faktisk vil vælge sit eget navn med sit ansigt, adfærd eller personlighed. Nogle, men navnene har på fornemmelsen, eller lyden af energi. Hvis du har en langsom bevægelse apatisk laid back hund end en af disse navn vil ikke passer dem, medmindre du forsøger at afgive en redegørelse. Jeg ved, du ved hvad jeg mener, at kombinationen ikke virker, og du vil ikke vide dette, før du rent faktisk har hunden derhjemme. Hvis du har en goofy diskette type hvalp eller hund så visse hundenavne vil passe perfekt, men stærkere og modig hund navne vil ikke passer på samme måde.

Jeg synes, at det er en god idé at spørge andre. Når folk kommer over for at se din nye hund eller se billeder af din nye hund bede dem om deres mening om, hvad hundens navn skal være. Må ikke bekymre dig, hvis din hund har ikke noget navn for et par dage efter kom hjem vil det være fint. Faktum er, at en hund navn vil holde i årevis at komme så vente et par dage og være tålmodig, således at passende hunden navne er brugt. Et par dage kommer og går, men dårlig hund navne ophold for en levetid.

Der er en række steder for at finde hunden navne og himlen er grænsen. Mange mennesker navngive deres hund efter produkter, nogle mennesker får deres hund navne fra baby navn bøger, nogle navngive deres hund efter andre mennesker, nogle hundenavne er farver eller blomster eller stater eller stort set enhver anden ting du kan tænke på. I modsætning til en person, dog navne er mere acceptable, hvis de er ud over det sædvanlige, og selv underligt. Hundene i hunden parken vil ikke gøre nar af din hund navn, uanset hvad det er. Jeg kan ikke sige det samme for de andre hundeejere så vælg din hund navn omtanke.

Relaterede indlæg  Vægten: Hvem passer Vægten med? Komplet liste

Navngiving af din hund

Vedtaget en ny hvalp eller hund? Forvirret over, hvad man skal kalde den? Eller måske du har vedtaget det, så det allerede har et navn, du ønsker at ændre. Bare læse denne artikel for at forstå, hvordan man vælger det rigtige navn til din hund. Dette er meget vigtigt som din hund har at gøre med det hele dets levetid. Husk, at når som helst og hvad du navngive din hund, det tager timer for at vænne sig til det, så du er nødt til at være lidt tålmodig.

Uanset om du ændrer din hunds navn eller navngive det for første gang, du skal tage hensyn til følgende punkter:

For at gøre det let for din hund, skal du vælge et navn, der er kort og let at forstå. Professionelle opdrættere har lange navne til deres hunde, men de plejer at forkorte det til at gøre det let at forstå og udtale.

Undgå at navngive din nye hund efter en bekendt. Nogle mennesker kan at dele deres navn med din hund. Hvis du har to, så spørg efter deres tilladelse, før du færdiggør navnet.

For at undgå forvirring din hunds navn skal ikke lyde som en kommando. For eksempel hvis du navngiver din hund Pittlo, vil det sidde hver gang det hedder. Vær venlig ikke at bruge et navn, der lyder som en kommando.

Du må ikke vælge et navn, der gør dig flov, når de kaldes i offentligheden. Du kan finde ud af dig selv, hvad slags navne de ville være.

Vælg måske et sjovt navn

For at gøre navngive din hund mere sjov, prøv at navngive det efter udseende på hunden.

Når du har navngivet din hund, bruger den ofte, så det bliver fortrolig med det.

Brug din hunds navn grimt eller højt (i en barsk tone) kan skabe en negativ psykologisk effekt på det, og det kan reagere negativt, når de kaldes. Altså være rolig og høflig, når du ringer din hund.

Holde disse punkter i betragtning, vil hjælpe dig med at give din hund et godt navn. Husk den indsats, du lægger i at navngive din hund er det værd.