Din guide til de 12 stjernetegnsdatoer og træk 2023

Din guide til de 12 stjernetegnsdatoer og træk 2023

8. april 2023 Slået fra Af admin

Er du en hemmelighedsfuld skorpion? Sanguinsk skytte? Kreativ krebs? Folk har forsøgt at få indsigt i menneskelig adfærd fra stjernerne i tusinder af år. Find dit stjernetegn nedenfor, og du kan blive overrasket over, hvor præcis din profil føles.

SÅ, HVAD ER DIT TEGN?

Vædderen – 21. marts-19. april

Uafhængig og viljestærk, du er en kraft at regne med! Du elsker intet mere end et spændende nyt mål at tackle, og du gør dit bedste arbejde, når du flyver solo. Din passion og energi holder os andre på tæerne!

Tyren – 20. april-20. maj

Som Tyr er du en vidunderlig kombination af tilbagelænet og hårdtarbejdende. Du er ærlig og loyal, indimellem til en fejl. Din beslutsomhed og opmærksomhed på detaljer vil bringe dig langt i livet.

Tvillingerne – 21. maj-20. juni

Din evne til at omgås en bred vifte af mennesker gør dig til lidt af en social sommerfugl, men du vil drage fordel af lidt alenetid, når det kommer din vej. Nysgerrig og dybt følelsesladet, du elsker ritualer og fest.

Krebsen— 21. juni-22. juli

Din intuition er direkte uhyggelig! Du gør dit bedste socialt samvær i små grupper og foretrækker intime relationer, selvom det betyder, at din omgangskreds er på den mindre side. Din kreative ånd vil bringe glæde til alle, du møder.

Løven — 23. juli-22. august

Det er ikke underligt, at dit symbol er en løve. Din personlighed og tilstedeværelse er imponerende for alle. Dette kan skræmme nogle, men din indbydende ånd vil hjælpe dig med nemt at få venner. Din selvtillid vil være et aktiv for dig gennem hele dit liv.

Relaterede indlæg  En begynderguide til dit kinesiske stjernetegn 2023

Jomfruen – 23. august-22. september

Du er billedet på balance og elegance. Du elsker at holde dig organiseret og har stort fokus på at holde tingene æstetiske. Men du er ikke kun skønhed. Du har også hjerner! Du vil fortsætte med at søge viden og intellektuel vækst, når du bliver ældre.

Vægten — 23. september-22. oktober

Du har en stor omgangskreds, og din åbenhed hjælper dig med at komme overens med næsten alle. Men far ikke vild i mængden! Et fokus på egenomsorg og personlig refleksion vil hjælpe dig med at opbygge din selvtillid over tid.

Skorpionen – 23. oktober – 21. november

Som en skorpion kan du have en skarp kant, men det er ikke altid en negativ kvalitet. Det giver dig en påskønnelse af autenticitet og en stærk følelse af uafhængighed. Du er dog ikke altid så hård, som du ser ud til. Når først du lukker folk ind i dit liv, er du lidt af en blød.

Skytten – 22. november-21. december

Vejen mindre tilbagelagt er dit foretrukne sted at være! Din tapperhed er beundringsværdig og vil gøre dig velegnet til lederroller. Du klør også lidt i skoene og vil altid være klar til at tage på et nyt eventyr.

Stenbukken — 22. december-19. januar

Din perfektionisme og høje standarder, selvom nogle gange er en hindring, kan være en af ​​dine superkræfter, når de håndteres klogt. Du har en stærk selvfølelse, som gør dig i stand til at skabe meningsfulde forbindelser og vise vejen.

Relaterede indlæg  Søger du efter hundenavne? Her er nogle gode råd til dig.

Vandmanden – 20. januar-18. februar

Du kan falde på den indadvendte side af spektret, men det betyder ikke, at du ikke ved, hvordan man har det sjovt. Du har en misundelsesværdig kombination af intelligens og intuition, og du er i stand til at identificere positive muligheder selv i mørke tider.

Fiskene — 19. februar-20. marts

Du ville ikke skade en flue! Empati er din superkraft, og du er et aktiv for ethvert hold, du slutter dig til eller får dig til at støtte. Din mildhed er en dyd. Vær dog forsigtig med ikke at lade dine følelser såre for let. Sørg for at bruge tid på at opbygge din selvtillid.