Snapchat forventer nul omsætningsvækst for 4. kvartal 2022

Snapchat forventer nul omsætningsvækst for 4. kvartal 2022

23. oktober 2022 Slået fra Af admin

Snapchat rapporterede sit langsomste omsætningsvækst for det seneste kvartal og forventede ingen omsætningsvækst i den typisk travleste feriekvartal.

Aktierne i Snap gik ned omkring 25 procent i fredags, efter regnskabet kom ud, Snapchat havde forudsagt nul omsætningsvækst for indeværende kvartal, hvilket udløste et fald i andre sociale medieaktier, der er afhængige af annonceindtægter.

Mindre annonceindtægter

AlphabetFacebook , Pinterest og Twitter faldt alle mellem 1,7 procent og 9,2 procent.

“Vi mener, at Snap står over for øget konkurrence, primært fra TikTok , både for tidsforbrug og i stigende grad for annoncedollar, hvilket forværrer udfordringerne på bundlinjen,” sagde Atlantic Equities-analytikere i et notat. 

Mæglerhuset sagde, at konkurrencen sandsynligvis vil fortsætte med at stige i 2023.

Et fald til alle sociale medier

Snap rapporterede torsdag sin langsomste omsætningsvækst som en offentlig virksomhed for det seneste kvartal og forventede ingen omsætningsvækst i det typisk travle feriekvartal, mens Wall Street-analytikere forventede en stigning på 3,3 procent ifølge Refinitiv-data.

Virksomheden havde i august sagt, at det ville afskedige 20 procent af sine ansatte og indstille projekter som gaming og en flyvende kameradrone for at reducere omkostningerne og forberede en forværret økonomi.

Relaterede indlæg  Snapchat udvider ChatGPT-drevet 'My AI'-tjeneste til alle brugere

“I betragtning af at SNAP havde vokset medarbejderstaben med over 30 procent på årsbasis i 4 kvartaler i træk, spekulerer vi på, om virksomheden kan eksekvere sine høje vækstmål med en 20 procent mindre medarbejderbase,” sagde Jefferies-analytikere i et notat.

Snaps aktie, der nu handles til $8,06, har mistet omkring 77 procent af sin værdi indtil videre i år, mens Alphabet, Meta og Pinterest har tabt mellem 30 procent og 60 procent. Twitter har dog vundet 21 procent på udsigten til, at milliardæren Elon Musk køber virksomheden.

 

Snapchat+ medlemmer får tilpasset historieudløb samt er flere funktioner frigivet i Danmark