Hvad betyder RCTA på TikTok. Forstå betydningen her (dansk)

Hvad betyder RCTA på TikTok. Forstå betydningen her (dansk)

17. juli 2023 Slået fra Af admin

På det massive sociale medie-netværk TikTok har et omstridt akronym for nylig vundet opmærksomhed. Mange mennesker har brugt det på platformen, og nogle brugere er ikke klar over, hvad det står for. Men hvad står RCTA egentlig for? I dag vil vi forklare TikTok RCTA-betydningen!

Der er specifikke fællesskaber på TikTok, der udløser modstridende svar fra brugere ud over det brede univers, hvor virale fødevaretrends og opfindsomme kosmetiske metoder trives. Hashtagget RCTA kommer ind i billedet på dette tidspunkt og får millioner af visninger, men forbliver uklart for massen af ​​TikTok-brugere. Lad os løse gåden og undersøge betydningen og historien for dette akronym.

TikTok RCTA betydning: Forklaret

Ifølge TikTok-brugeren @kyamewa, står RCTA for “race change to another.” Forkortelsen ECTA betyder på den anden side “etnicitetsændring til en anden.”

@kyamewa sagde: “Dybest set har dette det samme koncept som at være transracial. Disse RCTA-folk tror dog, at de er mere ‘uddannede’ end [transraciale-identificerende mennesker], fordi de ‘prøver’ at lære mere om den indre kultur og sprogene, hvilket stadig ikke gør det godt.”

Relaterede indlæg  Maksimer din rækkevidde med TikTok Exolyt - Se statistisk mm.

Hun fortsatte med at sige, at hun blev født i Korea og flyttede til Canada i fjerde klasse. Hun blev mobbet, fordi hendes jævnaldrende fejlagtigt troede, at hun ikke kunne engelsk og opfattede hende som usædvanlig.

Fordi RCTA-identificerende individer “ikke kender andre minoriteters erfaringer” og ofte drages af “popkulturen” af en bestemt race eller etnicitet, mener hun, at RCTA-subkulturen er skadelig. For eksempel er mange (men ikke alle) personer, der identificerer sig som RCTA, K-pop-fans, ifølge hende.

Hvorfor bruger folk akronymer på sociale medier?

På sociale medier har folk brugt akronymer i årevis, og praksis vokser stadig. Hvorfor gør de det dog?

Der er flere af dem. Et akronym kan for det første spare tid. Lange sætninger kan være svære at skrive, især på en lille telefonskærm. Teenagere kan kommunikere klart og hurtigt uden at skulle skrive så meget ved at bruge akronymer.

En følelse af fællesskab kan også fremmes gennem brugen af ​​akronymer. Ved at bruge de samme akronymer kan folk interagere med hinanden ved at bruge et fælles sprog. De kan føle sig mere medlem af et fællesskab og forbundet som et resultat af dette.