Sådan spiller du split-screen i Fortnite

Sådan spiller du split-screen i Fortnite

22. april 2023 Slået fra Af admin

En af de bedste tilføjelser til Fortnite i løbet af de sidste par år har været muligheden for at spille spillet i delt skærmtilstand. Denne nyttige funktion giver to spillere mulighed for at nyde Battle Royale-spillet på samme skærm uden at skulle eje en ekstra konsol.

Der er et par begrænsninger for dets brug, men det er en fantastisk måde at lade venner og familie opleve et af de mest populære gratis spil på markedet. Sådan spiller du Fortnite i delt skærmtilstand.

Kompatible systemer

Mens Fortnite er tilgængelig på stort set alle systemer under solen, er split-screen-tilstand begrænset til Xbox- og PlayStation-konsoller. Hvis du kører det på enten Series X , Series S eller PS5 , vil du drage fordel af billedhastigheder på op til 60 billeder i sekundet.

Epic Games har ikke indikeret, at split-screen gameplay vil komme til PC eller Nintendo Switch, på trods af flere rygter siden funktionen blev udgivet første gang i 2019.

Sådan spiller du split-screen i Fortnite

At få en ven til at deltage i det sjove er en nem proces, og den følger de samme trin for alle kompatible konsoller. Før du starter, skal du dog sikre dig, at du har en anden konto og controller tilgængelig, som din ven kan bruge. Følg derefter disse nemme trin for at få delt skærm til at køre:

Relaterede indlæg  Sådan spiller du split-screen i Fortnite

Trin 1: Naviger til hovedmenuen .

Trin 2: Sørg for, at den anden controller er tilsluttet din konsol og er tændt.

Trin 3: Når den er tilsluttet, skal den anden spiller inviteres til at vælge sin konto.

Trin 4: Efter at have logget ind, vises den anden spiller nu i Fortnite- lobbyen.

Trin 5: Det er alt, hvad der skal til! I vil nu være i stand til at hoppe ind i spil sammen og kæmpe mod en Victory Royale.

Ikke alle spiltilstande er kompatible

Det burde ikke komme som nogen overraskelse, men Solo Mode er ikke tilgængelig, når du spiller split-screen online multiplayer. Dette ville føre til en uretfærdig fordel i en battle royale, da to personer på samme sofa kunne koordinere deres angreb sammen og effektivt arbejde som et hold mod alle de andre enkeltspillere. Af den grund er Solo Mode ikke kompatibel med opdelt skærm. Du vil heller ikke være i stand til at spille i Creative Mode eller Team Rumble .

Relaterede indlæg  Sådan rettes Fortnite fejlen "Failed to Download Supervised Settings".

I stedet vil du sidde fast med enten Squads- eller Duos -tilstand. Dette er de eneste to tilstande, der fungerer, når to spillere bruger den samme konsol, og der er ikke noget fra Epic Games om, hvorvidt dette vil ændre sig i fremtiden.