Sådan spiller du ranked i Fortnite

Sådan spiller du ranked i Fortnite

22. juni 2023 Slået fra Af admin

Fortnite-rangeret spil giver spillere en spændende mulighed for at teste deres færdigheder og stige i graderne, fra bronze til det prestigefyldte Unreal-niveau.

Mens spillere ivrigt forventer tilbagevenden af ​​rangerede kampe efter en midlertidig deaktivering på grund af et nedbrudsproblem, vil denne guide give dig en detaljeret forståelse af, hvordan du spiller rangeret i Fortnite.

Hvordan spiller man rangeret i Fortnite?

For at deltage i rangerede kampe skal spillere finde og aktivere “Ranked”-indstillingen, der vises tydeligt på lobbyskærmen.

Husk, at nytilkomne, der bruger en Epic-konto for første gang, skal fuldføre “Outlast 500 Opponents”-opgaven, før de får adgang til rangerede kampe.

Når dette krav er opfyldt, kan spillere dykke ned i de konkurrencedygtige spil i Fortnite.

Fortnite-rangerede kampe er tilgængelige i:

  • Solo
  • Duoer
  • Trioer
  • Squads

i både Battle Royale og Zero Build. Solo-kampe parrer dig med modstandere af lignende rang, mens i hold-baserede tilstande, er partirangen på linje med det højest rangerede medlem, så Fortnite sikrer, at du kommer i balanceret matchmaking mod hold af tilsvarende rang.

Relaterede indlæg  Sådan rettes Fortnite fejlen "Failed to Download Supervised Settings".

I løbet af sæson nul implementeres gameplay-justeringer, herunder øgede materialehøsthastigheder, et begrænset materialebeholdning på 500 og faldet på 50 enheder af hvert materiale ved eliminering.

Hvad er rækkerne i Fortnite?

Når du tilmelder dig Fortnite Ranking for første gang, bestemmes din indledende placering baseret på en kombination af din tidligere præstation og resultatet af din første kamp. Denne indledende rangering gælder for både Battle Royale og Zero Build modes, hvorefter rækkerne vurderes individuelt.

Fortnite tilbyder i alt 18 rækker, lige fra Bronze til Unreal. Efterhånden som du udvikler dig, viser en procentindikator din nærhed til den næste rang. Din rangprogression afhænger af faktorer som den endelige placering, elimineringer og rækken af ​​eliminerede modstandere. I teamtilstande opnår eller mister alle medlemmer den samme mængde rangeringsfremskridt.

Er der belønninger for at klatre op ad stigen?

I løbet af Sæson nul er der i alt 11 belønninger, der kan optjenes ved at gennemføre Rangerede Urgent Quests. Disse belønninger inkluderer indlæsningsskærme, bannerikoner, humørikoner, sprays og mere. Ved at akkumulere et bestemt antal fuldførelser låser du op for eksklusive genstande, hvor Burn Bright-emoten tjener som topbelønningen.