Sådan spiller du split-screen i Fortnite

Sådan spiller du split-screen i Fortnite

13. juni 2023 Slået fra Af admin

I løbet af de sidste par år har Fortnite introduceret en række spændende funktioner, hvor split-screen-tilstanden skiller sig ud som en af ​​de mest betydningsfulde. Denne tilstand tilbyder bekvemmeligheden at spille Duos på én skærm uden at skulle tilslutte en ekstra konsol.

Der er et par andre begrænsninger for dets brug, men det er en fantastisk måde at lade venner og familie opleve et af de mest populære gratis spil på markedet. Sådan spiller du Fortnite i delt skærmtilstand.

ompatible systemer

Mens Fortnite er tilgængelig på stort set alle systemer under solen, er split-screen-tilstand begrænset til Xbox- og PlayStation-konsoller. Hvis du kører det på enten Xbox Series S, Xbox Series X eller PS5 , vil du drage fordel af billedhastigheder på op til 60 billeder i sekundet.

Epic Games har ikke indikeret, at split-screen gameplay vil komme til PC eller Nintendo Switch, på trods af flere rygter siden funktionen blev udgivet første gang i 2019.

Sådan spiller du split-screen i Fortnite

At få en ven til at deltage i det sjove er en nem proces, og den følger de samme trin for alle kompatible konsoller. Før du starter, skal du dog sikre dig, at du har en anden konto og controller tilgængelig, som din ven kan bruge. Følg derefter disse nemme trin for at få delt skærm til at køre:

Trin 1: Naviger til hovedmenuen .

Relaterede indlæg  Hvor finder man en Kinetic Boomerang i Fortnite

Trin 2: Sørg for, at den anden controller er tilsluttet din konsol og er tændt.

Trin 3: Når den er tilsluttet, skal den anden spiller inviteres til at vælge sin konto.

Trin 4: Efter at have logget ind, vises den anden spiller nu i Fortnite- lobbyen.

Trin 5: Det er alt, hvad der skal til! I vil nu være i stand til at hoppe ind i spil sammen og kæmpe mod en Victory Royale.

Ikke alle spiltilstande er kompatible

Det burde ikke komme som nogen overraskelse, men Solo Mode er ikke tilgængelig, når du spiller split-screen online multiplayer. Dette ville føre til en uretfærdig fordel i en battle royale, da to personer på samme sofa kunne koordinere deres angreb sammen og effektivt arbejde som et hold mod alle de andre enkeltspillere. Af den grund er Solo Mode ikke kompatibel med opdelt skærm. Du vil heller ikke være i stand til at spille i Creative Mode eller Team Rumble .

I stedet vil du sidde fast med enten Squads- eller Duos -tilstand. Dette er de eneste to tilstande, der fungerer, når to spillere bruger den samme konsol, og der er ikke noget fra Epic Games om, hvorvidt dette vil ændre sig i fremtiden.

Du kan også overveje at:

  • Sessionen med delt skærm slutter, hvis en spiller afbryder forbindelsen, selvom den anden spiller forbliver logget ind.
  • I vil ikke se hinandens lobby eller menu, fordi skærmdeling først starter, når en kamp er i gang.
  • Spillere deler ikke en beholdning.
  • Begge spillere skal vælge den samme sprogindstilling, fordi split-screen ikke kan håndtere flere sprog.
Relaterede indlæg  Sådan spiller du split-screen i Fortnite

Tips til at spille i delt skærm

Selvom det er sjovt at springe ud i en smule sofaco-op, vil du ikke overse de potentielle ulemper. Det største – og mest åbenlyse – problem er, at det vil halvere din skærmstørrelse. Dette gør teamwork og kommunikation altafgørende, da du vil stole meget på, at din holdkammerat fortæller dig, hvad de ser. Indstillingen for delt skærm viser kun feeds i vandret retning, og du kan ikke skifte tilbage til lodret. Dette er ikke den værste ting i verden, men hvis du foretrækker at køre din co-op lodret, kan det kræve lidt tilpasning. Så længe du er opmærksom på disse ulemper, kan tilstanden med delt skærm være meget sjov og er en fantastisk måde at introducere dine venner til Fortnite- dille .