Fortnite server not responding: Sådan kan du løse det

Fortnite server not responding: Sådan kan du løse det

11. juni 2023 Slået fra Af admin

Fans af Fortnite kan have oplevet den ubehagelige fejlmeddelelse “Fortnite-servere reagerer ikke”, når de forsøgte at deltage i en kamp eller logge ind på deres konto. Du kan muligvis ikke bruge spillets funktioner på grund af dette problem. Heldigvis er der et par potentielle rettelser, du kan prøve for at løse dette problem og genoptage opgaven.

Et kulturelt fænomen, der har påvirket musik, mode, kunst og underholdning, Fortnite er mere end blot et videospil. Sammen med krydspromoverende begivenheder med egenskaberne Marvel, Star Wars og Stranger Things har Fortnite været vært for virtuelle optrædener af kunstnere, herunder Marshmello, Travis Scott og Ariana Grande. Derudover har Fortnite fungeret som inspiration for memes, danse og varer, der har påvirket populærkulturen.

Fortnite-servere reagerer ikke

Desværre står vi nogle gange over for fejl, der irriterer os. Disse fejl og problemer begrænser os fra at nyde vores yndlingsspil. Hvis du står over for fejlen “Fortnite-servere reagerer ikke”, fortsæt med at læse, for i denne artikel finder du svar på alle dine spørgsmål!

Tjek Fortnite-status

Da problemet kaldes ” Fortnite-  servere reagerer ikke”, er den første ting at gøre at tjekke spilserverne, om de er oppe og kører eller ej.

Serverne går typisk offline, når der udføres vedligeholdelse på dem, eller når udviklere udgiver en opdatering for at sikre, at alt går godt. Selvom en forudgående meddelelse informerer brugerne om vedligeholdelses- eller opdateringsplanerne.

Relaterede indlæg  Hvor finder man en Kinetic Boomerang i Fortnite

Sådan tjekker du serverne, hvis du er en af ​​spillerne, der har problemer:

  1. Åbn din  webbrowser.
  2. Gå til den officielle  Epic Games-statusside.
  3. Tjek  , om der er et problem.

 

 

 

Tjek din internetforbindelse

En anden ting at overveje er at tjekke din internetforbindelse. Dette kan virke som en nem løsning, men nogle gange springer folk de nemme dele over og prøver at finde en anden løsning, der vil kræve mere arbejde og fokus. De er dog ikke klar over, at de har internetproblemer, muligvis forårsaget af deres internetudbyder.

Din internetudbyder eller lokale internethastighedsproblemer kan være skyld i, at Fortnite ikke reagerer fejl. Sørg for, at du har en pålidelig internetforbindelse først. Hvis der er et problem, skal du køre en internethastighedstest og fortælle din tjenesteudbyder det. Sådan tjekker du din internethastighed er som følger:

  1. Brug en  webbrowser.
  2. Besøg  Speedtest .
  3. Klik på Gå i midten af ​​skærmen  .
  4. Vent  på resultaterne.
  5. Tjek  om der er noget galt med dit internet.

Genstart din router

Nogle gange forårsager routere også internet-relaterede problemer, da de også er nogle slags teknologiske enheder, der kan have fejl. Og nogle gange kan det gå galt, ligesom på din konsol eller computer. Prøv at genstarte din router for at slippe af med fejlen “Fortnite reagerer ikke”.

Relaterede indlæg  Hvordan afslutter jeg Fortnite Placeholder quest

Gadgetten kan være blevet reddet fra nedbrud, IP-konflikter med andre tilsluttede enheder eller endda overophedning, hvis den var blevet slukket, efterladt alene i 10 til 30 sekunder og derefter tændt igen. Af den grund giver den enkleste tekniske rådgivning ofte de bedste resultater.

Genstart din pc eller konsol

I lighed med at nulstille dit modem eller router, kan fejlen “Fortnite-servere reagerer ikke” også løses ved at slukke for din foretrukne spillekonsol eller computer. Hvis nogen obstruktive programmer eller spilproblemer kører i baggrunden, bør genstart af computeren fjerne alt.

Dette lyder måske som et nyttigt tip, men tro os, nogle gange virker det mirakuløst at genstarte ting. Giv det en chance, og hvis det ikke løser problemet, og du allerede har prøvet andre løsninger, må du hellere kontakte Fortnite-support for at hjælpe dig med det irriterende problem.