Netflix’s udrulning af “Profile Transfer” funktionen kommer, efter virksomhedens planer om at slå ned på adgangskodedeling.

Netflix’s udrulning af “Profile Transfer” funktionen kommer, efter virksomhedens planer om at slå ned på adgangskodedeling.

18. oktober 2022 Slået fra Af admin

Netflix meddelte tirsdag, at brugere vil være i stand til at overføre profiler, når de ønsker at overføre dem fra en eksisterende konto til en ny, fra og med i dag. Flytningen kommer efter, at virksomhedens seneste økonomiske problemer udløste et tab af abonnenter for første gang i over et årti. Netflix har også for nylig begyndt at opkræve betaling for brugere for at få adgang til deres konti på enheder uden for en enkelt hjemmeadresse. Det foreslåede ekstra gebyr blev angiveligt opfattet som et forsøg på at tjene ekstra penge, på den almindelige praksis med at dele adgangskoder. 

Netflix Profile Transfer

Netflix annoncerede funktionen ‘Profile Transfer’ på sin blog . “Gennem livsændringer, bør din Netflix-oplevelse forblive den samme,” skrev Netflix Product Manager, Product Innovation Timi Kosztin i indlægget. OTT-platformen undgik dog at sige, at den har til hensigt at minimere adgangskodedeling på sin platform gennem lanceringen af ​​dens seneste funktion.

Funktionen ‘Profiloverførsel’ ville give brugere, der i øjeblikket deler en konto, mulighed for at beholde personlige anbefalinger, visningshistorik, Min liste, gemte spil og andre indstillinger – når de starter deres egen Netflix-konto. 

Relaterede indlæg  Sådan overfører du en Netflix profil til eksisterende konto

Hvordan bruger jeg den nye funktion?

Brugere, der ønsker at bruge funktionen ‘Profiloverførsel’, kan gå ind i sektionen med profilindstillinger og navigere til indstillingen Overførselsprofil og derefter følge instruktionerne.

Funktionen vil være tilgængelig for alle Netflix-brugere globalt fra i dag, ifølge selskabet.

OTT-platformen havde også for nylig annonceret , at den vil lancere en Ads Plan-abonnementsmulighed for brugere i november for brugere fra 12 lande, herunder Australien, Brasilien, Canada, Frankrig, Tyskland, Italien, Japan, Korea, Mexico, Spanien, Storbritannien, og USA.

Basic with Ads-planen fra Netflix vil koste $6,99 i USA og er planlagt til at blive lanceret den 3. november i landet. I mellemtiden vil brugere i Canada og Mexico modtage den nye plan den 1. november. 

 

Netflix med Nyt abonnement med reklame – Basic with Ads