Netflix med Nyt abonnement med reklame – Basic with Ads

Netflix med Nyt abonnement med reklame – Basic with Ads

14. oktober 2022 Slået fra Af admin
Seere, der abonnerer på ‘Basic with Ads’-abonnement , kan forvente at se videokvalitet op til 720p/HD, omkring fire til fem minutters annoncer hver time og et mindre udvalg af film og shows. Netflix med Nyt abonnement med reklame – Basic with Ads

Streaminggiganten Netflix meddelte torsdag, at den lancerer et annonceunderstøttet abonnements fra november, ifølge et firmaindlæg.

Planen, kaldet ‘Basic with Ads’, er indstillet til at blive lanceret den 3. november. Den koster $6,99 om måneden i USA. Ifølge firmaets opslag vil hver annonce være mellem 15 og 30 sekunder. De vil spille før og under film eller shows.

‘Basic with Ads’ vil være tilgængelig for Netflix-abonnenter i Australien, Brasilien, Canada, Frankrig, Tyskland, Italien, Japan, Korea, Mexico, Spanien, Storbritannien og USA

Seere, der abonnerer på ‘Basic with Ads’-planen, kan forvente at se videokvalitet op til 720p/HD, omkring fire til fem minutters annoncer hver time og et mindre udvalg af film og shows, som Netflix håber at løse snart. Disse abonnenter kan ikke downloade medier.

Relaterede indlæg  Netflix's udrulning af "Profile Transfer" funktionen kommer, efter virksomhedens planer om at slå ned på adgangskodedeling.

“Basic with Ads repræsenterer også en spændende mulighed for annoncører – chancen for at nå ud til et mangfoldigt publikum, herunder yngre seere, der i stigende grad ikke ser lineært tv, i et premium miljø med en problemfri annonceoplevelse i høj opløsning,” sagde Netflix.

Netflix bekræftede også, at annoncører ville være i stand til at stoppe deres annoncer i at blive vist sammen med medieindhold, der er voldeligt eller eksplicit, baseret på deres præferencer.

Streaminggiganten bemærkede, at det tog seks måneder fra annonceringen af ​​det annonceunderstøttede niveau til dets officielle lancering. Netflix roste sit team og et “ekstraordinært partnerskab” med Microsoft for indsatsen.

Netflix-rivalen Disney introducerede for nylig et annonceunderstøttet niveau til Disney+, der koster $7,99 om måneden – en dollar mere end Netflix. Dette lanceres i december.