Alt hvad vi ved indtil videre om Arcane sæson 2

Alt hvad vi ved indtil videre om Arcane sæson 2

7. april 2023 Slået fra Af admin

Publikum er hypede over at se Netflix’ animerede mesterværk Arcane fortsætte, hvor det slap med sin anden sæson. Baseret på Riot Games’ evigt populære videospil, League of Legends , blev denne prisvindende streamingserie et overraskende hit, da den første gang havde premiere, og appellerede til fans af det klassiske spil og nytilkomne til franchisen.

Og efter sæson 1s chokerende cliffhanger-afslutning, kan fans bare ikke vente på, at flere episoder falder på Netflix. Men da alle er tvunget til at være tålmodige, i mellemtiden, kan de i det mindste læse alt, hvad der er klart om Arcane sæson 2 indtil videre.

Hvornår udkommer Arcane sæson 2?

Den første sæson af Arcane blev annonceret i 2019, inden den havde premiere på Netflix i november 2021, hvor sæson 2 fik grønt lys. På trods af at sæson 1 tog seks år at lave, lovede Riot Games CEO Nicolo Laurent alle på Twitter , at det ikke ville tage så lang tid at lave den anden sæson.

Det er sikkert at antage, at dette nu populære animerede show vil debutere i det mindste engang i år. Alligevel gør mængden af ​​hårdt arbejde, der ligger i at animere sådan et show, det mere sandsynligt, at den anden sæson med luft i 2024.

Udviklingsstadier

Det er ikke let at præcisere, hvor langt sæson 2 er hen imod sin afslutning, men der er masser af beviser, der synes at bevise, at den næsten er færdig. For eksempel annoncerede co-showrunner Christian Linke på Reddit , at anden sæsons manuskripter var færdige tilbage i november 2022.

Og i februar i år gik Linke til Twitter for at anmode om nogle forslag til musikkunstnere, hvis sange kunne bruges til showet, hvilket tyder på, at studiet næsten har afsluttet redigeringen.

Relaterede indlæg  Sådan spiller du spil på Netflix - Mini Guide

Hvor foregår det?

Sæson 1 fandt sted i nabobyerne Piltover og Zaun. Mens Piltover er en lys og velstående utopi, ligger Zaun under denne “fremskridtsby” i en tilstand af evigt mørke og fattigdom. Zauniternes undertrykkelse i hænderne på deres rige naboer har fået begge byer til at være involveret i en frygtelig og hadefuld konflikt, der nåede sit højdepunkt i sæson 1-finalen.

Da størstedelen af ​​serien har fundet sted i disse to byer, virker det usandsynligt, at sæson 2 vil træde uden for disse territorier. Ikke desto mindre er League of Legends kendt for sin verdensopbygning, da Runeterra-riget er stort og fyldt med mange forskellige civilisationer. Derfor er det muligt, at publikum kan få et glimt af bygderne ud over Piltovers og Zauns grænser.

Hvad er historien?

Mens Arcane skildrer kampen mellem Piltover og Zaun, kredser serien i virkeligheden om det anstrengte forhold mellem søskende Vi og Jinx, som hver især er vokset op til at kæmpe på hver sin side af denne konflikt. Og efter at have dræbt sin faderlige figur Silco, har Jinx accepteret, at hun ikke er den person, hun var som barn, og at hun er vokset for langt fra hans søster, Vi.

Således slutter sæson 1-finalen med, at Jinx giver afkald på sin identitet som Powder og affyrer et Hextech-missil mod Piltover-rådet, netop som de stemte for at give Zaun sin uafhængighed. En sådan ironisk skæbnedrejning kunne meget vel antænde krigen mellem disse to byer, der har været under opsejling så længe. Det kan endda intensivere konflikten mellem de to engang tætte søskende til det punkt, at de bliver bitre fjender beslægtet med Rhaenyra og Alicent in House of the Dragon .

Hovedspillerne

Der er ikke mange detaljer om, hvem der vil optræde i anden sæson, men fordi mange af karaktererne er på det sted, som Jinx’ raket er målrettet mod, inklusive Jayce, Viktor og Mel, er det nogens gæt, hvem der vil overleve. Ligeledes, hvis lederne af Piltover og Zaun ikke overlever dette angreb, er chancerne for, at publikum vil se nogle nye karakterer tage deres plads.

Relaterede indlæg  Sådan overfører du en Netflix profil til eksisterende konto

Showrunners Christian Linke og Alex Yee afslørede dog, at tre nye Champions ville blive introduceret i den nye sæson. Da Piltover og Zaun sandsynligvis vil gå i krig, ville det give mening for deres ledere at bringe krigere ind for at støtte dem i deres konflikt. Blandt disse nye mestre er Lady of Clockwork, Orianna, hvis hele krop er lavet af urværk, der er drevet af Hextech, og Howler, Warwick, som blev set i Singeds laboratorium i sæson 1-finalen. Derudover vil vindånden Janna dukke op i en vis kapacitet, sandsynligvis for at hjælpe befolkningen i Zaun som deres skytsgud.

Mens Vander og Silco bed i støvet i sæson 1, vil de angiveligt vende tilbage i flashbacks til dengang, de stadig var venner, og sidstnævnte vil blive vist, da han opfostrede Jinx længe før sin død. Fans er også kommet til at tro, at Vander blev genoplivet som mutantdyret Warwick efter hans død, hvilket kunne skabe et skræmmende gensyn for Vi og Jinx. Da spillene havde en bred vifte af Champions, ville det ikke være en overraskelse, hvis showet bragte mange flere af dem ind i krigen mellem Piltover og Zaun.

 

Netflix tiltrak 2,4 millioner nye abonnenter på verdensplan i 3. kvartal 2022