Three Arrows Capital (3AC) står over for en undersøgelse af to amerikanske myndigheder

Three Arrows Capital (3AC) står over for en undersøgelse af to amerikanske myndigheder

18. oktober 2022 Slået fra Af admin

Three Arrows Capital (3AC) står over for en undersøgelse af to amerikanske myndigheder i kølvandet på firmaets konkurs. En nylig rapport afslører, at Securities and Exchange Commission (SEC) og Commodity Futures Trading Commission (CFTC) undersøger potentielle investorers adfærdsovertrædelser fra Three Arrows. Tilsynsmyndighederne undersøger, om selskabet undlod at registrere sig hos de to organisationer og har bedraget investorer om dets beholdninger. Sammenbruddet af Terra-økosystemet i maj skubbede 3AC ud i et stort kollaps fra at være verdens største krypto-hedgefond.

Ifølge en rapport fra Bloomberg , der citerer kilder, der er bekendt med sagen, kan kontrol fra tilsynsmyndighederne føre til yderligere sanktioner for firmaerne og enkeltpersonerne. I øjeblikket er det ukendt, hvor Three Arrows-grundlæggerne Su Zhu og Kyle Davies befinder sig.

SEC og CFTC ikke har bekræftet sagen endnu

Det er værd at bemærke, at SEC og CFTC ikke har bekræftet, at en undersøgelse er i gang. Bloomberg blev i stedet informeret om den formodede undersøgelse af en unavngiven kilde.

Virksomheden har misligholdt et lån fra Voyager Digital den 27. juni og blev pålagt at likvidere aktiver den 29. juni. Dage senere, den 1. juli, erklærede virksomheden sig konkurs. Sagen vakte mere kontrovers, da virksomhedens grundlæggere, flygtede fra Singapore og undlod at møde op i retten.

Relaterede indlæg  YouTube overvejer at låse 4K-streaming bag betalt abonnement

Three Arrows Capital bliver undersøgt i Singapore

Three Arrows Capital er allerede under undersøgelse af regulatorer i Singapore. Disse tilsynsmyndigheder hævder, at virksomheden gav falske oplysninger til virksomhedens monetære myndighed og overskred sine aktiver under forvaltning (AUM) tærskelværdien på $250 millioner.

Efter konkursen blev rådgivningsfirmaet Teneo udpeget som det selskab, der var ansvarligt for at afvikle 3AC’s aktiver. Det er dog ikke lykkedes Teneo at få kontakt med medstifterne af Three Arrows Capital, da de tilsyneladende er forsvundet.

bobehandleren på sagen, søger nu efter tilladelse til at udstede stævninger til disse medstiftere som en sidste udvej. 

 

Kanye West køber appen “Parler” for et ikke offentliggjort beløb