Kanye West køber appen “Parler” for et ikke offentliggjort beløb

Kanye West køber appen “Parler” for et ikke offentliggjort beløb

17. oktober 2022 Slået fra Af admin

Parler Parent Parlement Technologies sagde mandag, at de er blevet opkøbt af rapperen Kanye West, som lovligt ændrede sit navn til blot Ye sidste år. En populær app blandt konservative, Parler sagde, at den forventer, at aftalen vil lukkes i løbet af fjerde kvartal af 2022. Der blev ikke oplyst et beløb omkring handlen.

“I en verden, hvor konservative meninger anses for at være kontroversielle, er vi nødt til at sikre, at vi har ret til frit at udtrykke os selv,” sagde Ye i en erklæring.

Kanya West Skifter navn

Ye’s Instagram- og Twitter – konti har været begrænset før, senest i denne måned, da sociale medieplatforme fjernede hans opslag, som onlinebrugere fordømte som antisemitiske.

Den amerikanske rapper, tidligere kendt som Kanye West , havde i 2020 annonceret, at han ville stille op som amerikansk præsident i en tilsyneladende udfordring til den tidligere amerikanske præsident , Donald Trump , men trak sig senere tilbage.

Sidste måned oprettede Parler et nyt moderselskab, Parlement Technologies, som en del af et eftersyn. West afsluttede i sidste måned et partnerskab med beklædningsfirmaet Gap og sagde, at det ikke opfyldte sine forpligtelser i henhold til kontrakten.

Tilbage til Google Play Store

Reuters rapporterede i sidste måned, at Parler vendte tilbage til Google Play Store efter over et år, den blev fjernet af søgegiganten efter US Capitol Riots i januar 2021. Det sociale medie-app, som blev lanceret i 2018 som et alternativ til andre sociale medieplatforme ligesom Twitter, har vundet indpas fra tilhængere af den tidligere amerikanske præsident Donald Trump.

På det tidspunkt havde en talsmand for Google fortalt Reuters, at appen var blevet opdateret med en mulighed for at blokere brugere og fjerne indhold, der kunne tilskynde til vold. Appen er blevet væsentligt ændret, for at overholde Google Play Store politikker, før den vendte tilbage til.