Samsung Wallet der understøtter betalinger, kommer snart til Danmark

Samsung Wallet der understøtter betalinger, kommer snart til Danmark

18. oktober 2022 Slået fra Af admin

Samsung Wallet-appen vil være tilgængelig i Bahrain, Danmark, Finland, Kasakhstan, Kuwait, Norge, Oman, Qatar, Sydafrika, Sverige, Schweiz, Vietnam og UAE.

Samsungs Wallet-app er indstillet til at blive lanceret i 13 flere lande ved udgangen af ​​dette år 222. Udvidelsen vil omfatte nøglelande i Europa, Skandinavien og det vestlige Asien. Bahrain, Kuwait, Oman, Qatar og De Forenede Arabiske Emirater vil også se Samsung Wallet-support aktiveres med hensyn til betalinger og kort til Mellemøsten. Sydafrika og Vietnam vil også være en del af den ekspansive indsats af det sydkoreanske konglomerats forenede betalings- og kortapp, Samsung Wallet.

13 nye lande, udover de eksisterende 7

Samsung offentliggjorde udvidelsen via sit nyhedsrum. Samsung Wallets første lancering i juni tidligere i år var begrænset til 7 lande, som omfattede Kina, Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien, Storbritannien og USA. Tegnebogstjenesterne blev også oprindeligt lanceret i Sydkorea under Samsung Pay .

Samsung Wallet-tjenesten giver brugerne mulighed for at organisere og få adgang til vigtige dokumenter og identifikationer, herunder bankkort og digitale nøgler til rejsekort, kørekort og studie-id’er, under ét enkelt program. Platformen anvender et isoleret miljø til lagring af data af følsom karakter, samtidig med at den er beskyttet af Samsungs sikkerhedsplatform, Samsung Knox , som implementerer fingeraftryksgenkendelse og kryptering til databeskyttelse.

Relaterede indlæg  Samsung TV vil ikke tænde: Sådan kommer det til at virke igen, trin for trin.

Hvornår kommer Samsung Wallet til Danmark?

“Samsung Wallet tager hverdagens bekvemmelighed til det næste niveau, og vi har arbejdet tæt sammen med vores betroede partnere og udviklere for at berige vores Wallet-oplevelse,” sagde Jeanie Han, EVP og Head of Digital Life Team hos Mobile eXperience Business, Samsung, i pressemeddelelsen annoncerer udvidelsen af ​​Samsung Wallets til nye lande.

Den sydkoreanske virksomhed bekræftede dog ikke de nøjagtige datoer for, hvornår Samsung Wallet-appen vil blive gjort tilgængelig i de nye understøttede lande. Udrulningen forventes afsluttet ved udgangen af ​​2022, fremgår det af pressemeddelelsen.

Telegram får en bøde 5 millioner dollars, for manglende overholdelse af tysk lov.