Læs dit Månedshoroskop: Vandmanden Juni 2023

Læs dit Månedshoroskop: Vandmanden Juni 2023

1. juni 2023 Slået fra Af admin

Oversigt

Du kan se noget seriøsitet i din natur denne måned på grund af Saturn retro fra 17. juni og Sade Sati. Du bør dele følelserne i dit hjerte med en tæt på dig, hvorefter du vil være afslappet og få mental ro. Du bør gå for at møde eller ringe til dine venner for at hjælpe med at løse dine problemer. Du skal passe på med at blive snydt, hvis du planlægger at købe eller sælge et køretøj fra den 21. juni, Mercury er forbrændt. Folk kan komme til dig for at få råd og rådgivning. Du vil få nye muligheder i karrieren og lære nye ting.
Dine talenter vil stige, og du vil være i stand til at starte ethvert arbejde, der sad fast. Du vil føle dig energisk og opnå anerkendelse i samfundet fra den 15. juni. Du kan få en belønning fra regeringen eller få en plads i politik. Du bør undgå uenigheder med fjender og konkurrenter. Din partner eller ægtefælle kan have en egoistisk holdning til dig. Du bruger tid derhjemme til religiøse programmer. Du opfylder måske ikke dine drømme relateret til udenlandske virksomheder, så undgå at rejse til tilbud eller møder.

Karriere

Du bør ikke starte noget nyt arbejde, forretning eller investeringer, da Mars er svækket. Du får muligvis et nyt tilbud fra en stor virksomhed, som ikke vil lykkes. Du vil vise dit talent i erhvervslivet og få anerkendelse på din arbejdsplads for dit hårde arbejde og ærlige indsats. Du bør undgå et jobskifte. Du bør undgå enhver strid med kvindelige seniorer. Du vil få nye projekter fra MNC-virksomheder gennem dit hårde arbejde. Du vil have indkomst, gevinst og forsørgelse fra din ægtefælle efter den 15. juni. Du vil få overskud fra tidligere investeringer. Dette er en god periode at investere i spekulation indtil 21. juni. Du bør undgå at give penge til andre, især på grund af følelsesmæssige forbindelser. Du bør undgå at bruge penge på rejser, møbler eller boligrenovering. Du kan bruge tid og penge på religiøse steder.

• Lykkelige datoer for investeringer: 5, 14, 17, 26, 30

• Lykkelige datoer for karrieren: 5, 8, 12, 23, 27

Kærlighed & Ægteskab

Du bør prøve at undgå at frie nogen, hvis du bliver forelsket efter den 21. Vær forsigtig med argumenter og konflikter med kæresten på grund af en vis forvirring. Du bør bruge tid på at øge romantikken mellem dig og din partner og gå på dates for at opbygge et stærkt forhold. Du bør være forsigtig med nogle problemer med dit kærlighedsliv. Du skal stole på din partner for et bedre liv. Du bør respektere din ægtefælle fra bunden af ​​dit hjerte. Du bør forsøge at undgå at genoplive gamle stridigheder med din livspartner. Du bør give overraskelser og gaver til et bedre liv; du vil være glad og velsignet fra midten af ​​måneden. Du bør være ærlig og undgå udenomsægteskabelige affærer. Du vil gå med livspartner til et mindeværdigt sted. Du bør passe på dit helbred.
Heldige datoer for ægteskab: 6, 14, 15, 24

Familie & sundhed

Du vil løse alle problemer i din familie. Du bør undgå at skændes eller skændes med kvinder i familien. Du kan bruge tid på religiøse steder med din familie. Dine søskende vil støtte dig og investere i familievirksomhed. Du bør undgå at købe jord eller boligrenovering. Du bør respektere de ældre medlemmer i familien. Dine forældre vil støtte dig. Du bør undgå at tage stress og tage dig af neurologiske problemer, hvis du nogen. Du bør gå til kontrol, hvis du mærker smerter i dine ben. Du skal køre langsomt og forsigtigt. Du bør undgå at vise dit nye køretøj frem ved at køre det for hurtigt.

Relaterede indlæg  Læs dit Månedshoroskop: Tvilling Juni 2023

Læs de øvrige månedshoroskoper for Juni 2023 – Gratis