Læs dit Månedshoroskop: Vædderen Juni 2023

Læs dit Månedshoroskop: Vædderen Juni 2023

1. juni 2023 Slået fra Af admin

Oversigt

Denne måned kræver, at du kontrollerer din aggression og undgår overmod og forhastede beslutninger, som indikeret af den svækkede Mars’ transit i det 4. hus med Venus. Du bør tage enhver større beslutning indtil 21. juni, da Mercury derefter vil forbrænde og påvirke din beslutningsevne. Du kan blive hengivet til enhver kunstnerisk værker eller boligrenovering. Der kan være korte rejser, og du kan bruge penge på religiøse steder. Rahu gør dig modig, men det er klogt at tage enhver beslutning efter at have modtaget forslag fra ældre eller seniorer. Du vil fuldføre dit afventende arbejde i løbet af denne måned, men der kan være en kamp på din vej til succes. Undgå at skændes om små ting med dine søskende. Du kan få succes i din politiske karriere. Undgå skænderier med kvinder, da det kan føre til retssager.

Karriere og økonomi

Du kan møde forhindringer og forblive forvirret i din karriere fra den 17. juni, når Saturn bliver retrograderet. Stol ikke blindt på nogen på arbejdspladsen. Der kan være flere møder og korte rejser vedrørende arbejde. Hvis du vil starte et afventende arbejde, kan du gøre det indtil den 17. juni. Diskuter ikke forfremmelsesrelaterede spørgsmål med din chef denne måned. Ethvert partnerskab med en kvinde hjælper dig ikke i din virksomhed, men du kan starte et nyt arbejde med din ægtefælle.

For finansiering skal du være opmærksom på fast ejendom. Der kan være flere udgifter til børns studier, tøj og fester. Du kan få fastlåste penge tilbage i denne måned. Investering i spekulation og aktiemarkedet vil give dig et godt afkast i fremtiden. Enhver jord- eller ejendomsrelateret investering vil høste gode belønninger. Der kan være flere udgifter til retssager eller tvister. Du kan bruge penge på boligrenovering og køb af ethvert køretøj. Hvis du er studerende, får du muligvis de forventede resultater i konkurrenceeksamen.

• heldige datoer for karriere 11, 14, 20, 23, 29

Relaterede indlæg  Læs dit Månedshoroskop: Stenbukken Juni 2023

• heldige datoer for investeringer: 1,10,27,30

Kærlighed og Ægteskab

Hvis du er single, så finder du måske din partner i denne måned. Du udvikler en stor forståelse og deler et sødt bånd med din partner ved at tilbringe kvalitetstid med dem. Starten af ​​denne måned vil være gunstig for dit ægteskabelige liv, men der kan være konflikter på grund af misforståelser og egoistiske holdninger. Undgå udenomsægteskabelige affærer og pas på din ægtefælles helbred og følelser.
Heldige datoer for ægteskab:
5, 6, 12, 24

Familie og sundhed

I denne måned bør du undgå misforståelser med søskende. Du kan blive hædret af den offentlige sektor i denne fase. Du vil nyde en god økonomisk status, og dine forældre vil støtte dig. Der kan være små lovende begivenheder derhjemme i denne periode. Du bør besøge religiøse steder for at få ro i sindet. Det er klogt at få lavet dit rutinetjek. Der kan være en maveinfektion denne måned, så undgå junkfood. Vær forsigtig under kørslen.

Læs de øvrige månedshoroskoper for Juni 2023 – Gratis