Læs dit Månedshoroskop: Jomfruen Juni 2023

Læs dit Månedshoroskop: Jomfruen Juni 2023

1. juni 2023 Slået fra Af admin

Oversigt

Der kan være flere udgifter til dine egne behov. Du kan forblive stresset på grund af flere rejser, da Mercury er placeret hos Rahu indtil den 7. juni. Der kan være flere ansvarsområder for dig, så arbejd hårdt for at nå dit mål. Din viljestyrke vil være stærk, men du bør undgå at tage større beslutninger efter den 7. juni. Du kan blive hengivet til ethvert arbejde, der forbedrer dine kommunikationsevner. Du vil lede dit hold og vinde enhver debat. Du får et navn og berømmelse fra den 23. juni. Du kan vinde over dine konkurrenter. Der kan være en forsinkelse i at få forventede resultater i retssager, hvilket vil forstyrre din ro i sindet. Rejser vil være frugtbare, men kontroller ekstravagance. Du kan interessere dig for okkult videnskab og forskningsrelaterede områder.

Karriere og økonomi

Der kan være spændinger i din karriere, så undgå at starte noget nyt arbejde eller lave en større aftale efter den 21. juni, da Mercury er brændende. Der kan være nogle uventede ændringer på arbejdet, eller dine kollegaer kan snyde dig. Sæt mere indsats for at fuldføre ethvert arbejde, og vær ikke afhængig af dit held. Du bør tage hjælp fra din senior. Du vil knække en ny aftale eller et nyt projekt på udenlandske kyster efter den 15. juni. Sæt en større indsats og arbejd hårdt for at fuldføre dit projekt. Din partner vil hjælpe dig i dit arbejde. Undgå jobskifte efter den 17. juni som angivet af retrograd Saturn. Dine kolleger kan skabe problemer for dig. Hvis du får et jobforslag fra en tidligere virksomhed, så er det klogt at ignorere forslaget og se efter en ny ændring. Denne gang får du et forfremmelses- eller regeringsjob. Du kan blive overført til et ønskeligt sted. Du kan have korte rejser relateret til arbejde. Der kan være flere udgifter til retssager, møbler og luksus.

Denne måned er gunstig for inddrivelse af lån, men undgå at tage lån. Kontroller ekstravagance og brug af penge på rejser. Du kan have en god økonomisk status i denne periode. Undgå spekulation og aktiemarkedsinvesteringer. Tidligere indkomst vil høste store belønninger i denne periode. Du får pludselig indtægt fra arveejendomme og deltidsarbejde. Brug penge på boligrenovering. Hvis du er studerende, så får du godkendt dit studielån.

Lykkelige datoer for karriere: 2, 5, 14, 23, 21, 29

Relaterede indlæg  Læs dit Månedshoroskop: Vægten Juni 2023

heldige datoer for investeringer: 12, 18, 25, 27

Kærlighed og ægteskab

 

Der kan være forvirring med din partner. En gammel kending kan komme tilbage i dit liv, men det er klogt ikke at acceptere deres forslag. Prøv at stole på din partner og få en klar samtale, når du er i tvivl. Efter den 17. juni er denne periode ikke gunstig for at fri til nogen. Det er klogt at bruge tid sammen med din partner og dele gaver til hinanden for at genoplive dit forhold. Du får et ægteskabsforslag i denne måned, hvis du leder efter det samme. Du vil støtte din ægtefælle i ethvert nyt arbejde.

Heldige datoer:
3, 12, 14, 24

Familie og sundhed  

Denne måned er god for familien, men der kan være flere udgifter. Din søskende vil støtte dig, og du vil bruge tid sammen med dine venner og måske tage til fester og mødes. Du kan tage på rejse med din familie. Undgå at skændes med kvinder derhjemme. Ethvert problem relateret til kulturarvsejendomme kan blive løst i denne måned. Du kan bruge penge på religiøse steder. Du kan lide af smerter i benene eller rygsmerter. Øv yoga for at reducere din stress. Vær forsigtig under kørslen.

Læs de øvrige månedshoroskoper for Juni 2023 – Gratis