2022: Skorpionen og skytten: Kærlighed, liv, sex, venskab og tillid

2022: Skorpionen og skytten: Kærlighed, liv, sex, venskab og tillid

26. oktober 2022 Slået fra Af admin

Der er en mærkelig forståelse mellem disse to tegn, som om de var et og det samme, i det mindste for en kort stund. Karakterstyrken, de deler, er noget, der vil give dem den helt rigtige mængde selvtillid, når det kommer til sex, og Skyttens kreativitet og åbenhed vil være forfriskende for Skorpionens faste natur. Dette varer dog ofte ikke særlig længe, ​​og med tiden begynder Skorpionen i de fleste tilfælde at tænke på deres Skyttepartner som upålidelig og ikke til at stole på, mens Skytten ser Skorpionen som mørk, nøjeregnende og for kontrollerende.

Skorpion og Skytten Seksuel og Intimitet

For at forblive i et sundt seksuelt forhold, er begge disse partnere nødt til at gå på kompromis, Skorpionen finder en måde at give frihed på, mens Skytten finder en måde at ikke løbe væk fra deres partners tanker. I den bedst mulige kontakt vil Skorpionen give deres sexliv følelser og ægte fysisk intimitet, mens Skytten vil være der for at give mening og ryste tingene op og repræsentere lyset for enden af ​​en tunnelen. Sammen kan de opbygge et utroligt seksuelt forhold, for begge har en tendens til at være uhæmmede omkring steder, positioner og situationer, hvor de ønsker at elske.

Skorpion og Skytten Tillid

Det største problem for en skorpion og en skytte i et forhold er tillid. Skorpionen har behov for at binde deres partner fast, selvom de har det tilsyneladende befriende syn på kærlighed. Der er intet, en skytte vil frygte mere end nogen, der forsøger at kontrollere deres liv. Hvis nogen kan udløse Skyttens behov for at være utro, er det helt sikkert Skorpionen, der sender dem længere og længere væk ved at prøve at komme tættere på. Et yderligere problem med dette par er kvaliteten af ​​deres tegn, Skorpionen er statisk og Skytten kan ændres. Dette gør det næsten umuligt for dem at dele et tempo, og for ikke at skuffe hinanden, kan de begge vælge at lyve. Det mærkeligste i dette forhold er det faktum, at disse to tegn uden tvivl er de mest ærlige tegn på stjernetegn.

Skorpion & Skytten Kommunikation og Intellekt

To så stærke individer giver hinanden præcis, hvad hver af dem har brug for, når det kommer til deres mentale kompatibilitet. Ikke alene føler Skorpionen sig lettere, mere optimistisk omkring livet og alt i det, når han kommunikerer med Skytten, men den dybde, de giver til Skyttens sind og måder at nå konklusioner på, er umulig for noget andet tegn. Skorpionen vil møde Skytten med overfladiske eller forældede synspunkter, samtidig med at den er medfølende nok til at vide, hvordan man gør dette uden at såre dem, og være fikseret nok til ikke at ændre deres hensigt et eller andet sted undervejs, når Skytten tænker på at stikke af.

De vil nyde hinandens selskab, så længe forventninger og følelsesmæssige uenigheder ikke er i fokus, for de har en utrolig ting at dele – deres søgen efter sandheden. Den mening, de søger i alle ting i livet, Skorpionen, der går i dybden, og Skytten, der rejser bredt, vil forbinde dem gennem et stærkt bånd, som ingen anden kombination af tegn kan danne. Hvis de er på en fælles mission, kan de udrette utrolige ting og have ægte åbenbaringer sammen.

Skorpionen og Skyttens Følelser

De vil nyde hinandens selskab, så længe forventninger og følelsesmæssige uenigheder ikke er i fokus, for de har en utrolig ting at dele – deres søgen efter sandheden. Den mening, de søger i alle ting i livet, Skorpionen, der går i dybden, og Skytten, der rejser bredt, vil forbinde dem gennem et stærkt bånd, som ingen anden kombination af tegn kan danne. Hvis de er på en fælles mission, kan de udrette utrolige ting og have ægte åbenbaringer sammen.

Skorpionen og Skyttens Værdier

Da Skorpionen er tegnet på Uranus’ ophøjelse, og Skytten forstår dette gennem sit tredje hus, værdsætter de begge frihed og ens evne til at kæmpe for deres tro. Alligevel vil de i de fleste tilfælde nemt betragte hinanden som uvurderlige på en måde, for de kan ikke leve op til de forventninger, hver især har til sin partners personlighed. Den eneste måde for dem at værdsætte hinanden, er at fokusere på de positive egenskaber og sider af hinanden og hele deres kontakt.

Fælles Aktiviteter For Skorpionen Og Skytten

Så længe deres kommunikation er inspirerende for begge partnere, behøver de ikke meget for at blive tilfredse med deres aktiviteter. Skytten vil prøve noget nyt, og Skorpionens tilgang til livet er altid ny fra deres perspektiv, mens Skorpionen vil nyde den første impuls af optimisme og sjov. Det er en god ting, at Skorpionen ophøjer Uranus, for dette giver dem kærlighed nok til forandring og spændende, nye ting, som Skytten kan bringe ind i deres liv. Scorpios faste kvalitet vil dog få denne opstemte til at forsvinde, så snart deres forhold på nogen måde bliver rutine. Som tiden går, er der en stor chance for, at Skytten begynder at føle sig presset eller simpelthen kede sig, og det giver ikke store løfter om fremtiden.

Resumé

Skorpionen og Skytten er et ret godt par, så længe de føler den første spænding i starten af ​​deres forhold. Mens de ikke kender hinanden godt, og alt virker nyt og utroligt, vil Skorpionen se deres skyttepartner som en lysstråle, der pludselig gør deres liv lysere og bedre, mens skytten vil se, at der er så meget at lære og nyde dybden af ​​deres Scorpion partner, efterfulgt af følelsesmæssig tilknytning. Med tiden er der en stor chance for, at de langsomt vil miste interessen for hinanden, især det foranderlige tegn på Skytten for deres faste Skorpion-partner. Selvom deres forhold måske ender på en dårlig måde, ville det være en skam ikke at give efter for det og lade det fascinere og ophøje dem begge, uanset hvor længe forholdet i sidste ende bliver.

Fisken 2022: Personlig, kærlighed, Karriere og relationer.