Fisken 2022: Personlig, kærlighed, Karriere og relationer.

Fisken 2022: Personlig, kærlighed, Karriere og relationer.

26. oktober 2022 Slået fra Af admin

Fisken, stjernetegnet, der hersker i de sene dage af februar og det meste af marts, er kendt for sin følsomhed samt kreativitet.

Fisken har en kompetence, som andre stjernetegn kunne lærer af, de ser livet igennem et lyserød glas, og filtrer alt det negative og mørke. Så hvordan kan du ikke elske dette stjernetegn?

Vi skal i dette afsnit, kigge på stjernetegnet fisken, hvor vi dykker ned i vigtige personlighedstræk, styrker, svagheder og romantisk kompatibilitet.

I hvilken periode er fisken født i?

Fiskens periode begynder fra den 19. februar til 20. marts. Det er et vandtegn, stjernetegnets endelige, og symboliseres af fiskene.

Fiskenes vigtigste personlighedstræk

Fisken er yderst kreativ og fantasifulde, såvel som medfølende og kærlige. Deres følelsesmæssige følsomhedsfaktor er høj, hvilket hjælper dem med at forblive i harmoni med andre, men gør dem også sårbare over for kritik, og bekymrer sig meget om den effekt, deres handlinger kan have på andre.

Mens Fisken ikke kan lide at blive skubbet ind i noget, før de er klar, når de bliver klar, vil de give alt. Når Fisken endelig beslutter sig for at tage deres skridt, er de parate til at give alt, hvad de har, og arbejder utrætteligt, indtil opgaven er fuldført.

Fisken trives med spontanitet og elsker at kunne gå med strømmen. Det tolvte stjernetegn, Fisken er et vandtegn, der er meget i harmoni med andres følelser. De sætter nogle gange deres egne behov til siden for at sikre, at andre er glade. Deres intuition hjælper dem med at guide andre ofte uden besvær.

Karriere

Enhver karriere, der kræver intuition og kreativitet, passer godt til en Fisk, bla. rådgiver og terapeut som relevante jobmuligheder, da Fisken er gode lyttere og meget følelsesmæssigt intelligente.

De har et dybt kornet ønske om at hjælpe andre, hvilket en karriere inden for medicin eller spiritualitet, vil passe godt til en fisks personlighed, og nøgleordet er, at de ønsker at hjælpe andre.

Selvom Fisken nogle gange kan gå tabt i deres fantasi, når de beslutter, at de vil forpligte sig til noget.

Relationer 

Fisken er kendt for at være det mest følsomme tegn på dyrekredsen, og kan beskrives som medfølende og omsorgsfulde, og har en tendens til at sætte andre foran sig.

Fisken ønsker som det allerførste at føle kærligheden, ikke kun i tale, men også i handlinger for partneren, når en fisk bliver forelsket, så er der ingen vej tilbage, de går ”all in”, i et forhold, fordi fisken investere alt i det.

For så vidt angår kompatibilitet, så er krebsen den mulige sjæleven, da der kan være en fælles forståelse af øget følelsesmæssig sårbarhed. En jomfru kunne også fungere, men det ville tage tid for dem at nedbryde muren, som Fisken sætter op omkring sig selv. Fisken er en langsom starter, og for at komme tæt på fisken, skal der tålmodighed til.

Svagheder 

Fiskene kan være særligt følsomme over for kritik, og kan til tider overskride deres egne grænser, for at få andres godkendelse.

De kan også være selvironiske, hvilket kan få dem til at undervurdere deres værd. Det kan tage meget arbejde fra deres venner og familiemedlemmer at overbevise dem om, at de fortjener respekt og omsorg.

Styrker 

Vigtigste styrker, som en Fisk kan prale af:

  • Stærk intuition
  • Troen på den gode verden
  • Meget medfølende
  • Forstående
  • Kærlig
  • Fantasifulde
  • Kreativ
  • Åndelig

Fisken er det mest blide af alle tegnene. De ser verden gennem rosenfarvede briller.

Da Fisken er styret af Neptun, som er forbundet med drømme og spiritualitet, er disse tegn ofte intuitive.

Fisken har også en urokkelig tro på verdens godhed. Disse følsomme sjæle stoler på, at venlighed vil sejre, selv i lyset af mørke og modgang.

Fisken er fremragende venner. De ser alle som lige og mener, at alle fortjener venlighed og respekt uanset deres omstændigheder, samt er fisken medfølende og immune over for kynisme.

Stenbukken 2022: Personlig, kærlighed, Karriere og relationer.