Sådan udvider du dit lager i Final Fantasy 16

Sådan udvider du dit lager i Final Fantasy 16

27. juni 2023 Slået fra Af admin

Et af de vigtigste spørgsmål, du skal besvare, når du starter et nyt RPG som Final Fantasy 16 , er, hvordan lagersystemet fungerer. Nogle er mere generøse og lader dig bære ubegrænsede genstande i dine bundløse lommer, mens andre er mere strenge og giver dig grænser for, hvor meget din karakter kan rumme.

Clive falder ind under sidstnævnte kategori, og det vil ikke vare længe, ​​før du får den frygtede besked om, at dit lager er fyldt, når du forsøger at få fat i din næste vare. Heldigvis er der en måde at øge din bærekapacitet på, så her er en hurtig gennemgang af, hvordan du udvider dit lager i Final Fantasy 16 .

Sådan øger du dit lager

At styrke Clives evne til at bære flere genstande, specifikt dine eliksirer og tonics, er knyttet til at gennemføre specifikke underopgaver i Final Fantasy 16 . De to, du leder efter, er “Weird Science”- og “Even Wierder Science”-opgaverne.

Relaterede indlæg  Hvor lang er Final Fantasy 16?

Trin 1: “Weird Science”-missionen er tilgængelig, når du nåede hovedmissionen kaldet “Out of the Shadow”.

Trin 2: På Hideaway, gå ned i Mid’s Dungeon og tal med Owain for at tage opgaven op.

Trin 3: Saml bombeasken til ham fra at besejre bombekongen, og du vil blive belønnet med en behandlet potiontaske, der øger din potionkapacitet til 6, high potions til 4 og styrke og stoneskin tonics til 3.

Trin 4: Efter at være gået længere ind i historien, i det mindste indtil “Across the Narrow”, kan du starte “Even Weirder Science”-opgaven.

Trin 5: Dette er endnu en gang givet til dig fra Owain, som nu kræver sfæriske ekkoer fra tre faldne ruiner.

Trin 6: Spor dem alle sammen, og returner dem til ham for at få den udvidede potion-taske, der lader dig holde i alt 8 potions, 5 high potions, 4 styrke-tonics og 3 stoneskin-tonics.