Sådan opgraderes potions i Final Fantasy 16

Sådan opgraderes potions i Final Fantasy 16

27. juni 2023 Slået fra Af admin

Potions er standard helbredende elementer i næsten alle RPG. Disse mystiske tonika er normalt de svageste af de helbredende genstande og erstattes i sidste ende med stærkere som Hi Potions, men mens Final Fantasy 16 har potions, Hi Potions og endda Elixers, vil du stole på den mest grundlæggende version det meste af tiden . 

Efterhånden som du stiger i niveau og bliver stærkere, vil de begynde at føles mindre og mindre effektive, selvom du har opgraderet din bæreevne. 

I stedet for at bruge flere penge på at samle op på dyrere helbredende genstande, kan du få dine potions til at hele for mere. Sådan kan du opgradere alle dine potions og tonics i Final Fantasy 16.

Sådan opgraderer du potions

Du har to muligheder for at gøre dine potions mere effektive gennem Final Fantasy 16 , og begge er bundet til sidequests. Den første tager ikke for lang tid at blive tilgængelig, men du bliver nødt til at vente lidt på den anden.

Relaterede indlæg  Sådan udvider du dit lager i Final Fantasy 16

Trin 1: Når du har fuldført hovedmissionen kaldet “After the Storm”, besøg Nigel, Head Botanist in the Hideaway.

Trin 2: Tag på “The Root of the Problem” sidequest for at samle nogle Morganbeard-frø til ham.

Trin 3: Rejs til Sorrowise for at samle dem, bringe dem tilbage, og aflever missionen for at øge din Potion-styrke.

Trin 4: Den anden og sidste sidequest, du skal udføre for fuldt ud at opgradere dine Potions, er “Please Sir, Can I have Some Morbol”-quest.

Trin 5: I modsætning til den første er denne en berygtet jagt, du henter fra jagtbrættet, efter du når hovedmissionen “Like Father, Like Daughter”.

Trin 6: Denne jagt leder efter en farlig Morbol ved navn Gulerod i det hviskende vand.

Trin 7: Dræb dyret, saml ranken, og returner den til Nigel for at maksimere din Potion-kraft.