Hvor lang er Final Fantasy 16?

Hvor lang er Final Fantasy 16?

22. juni 2023 Slået fra Af admin

JRPG’er er berygtet for at være tunge tidsinvesteringer. Nogle, såsom Persona 5 og andre Final Fantasy- indgange , kan nemt fortsætte i over 100 timer uden at tilføje sideindhold. På den anden side er der nogle Final Fantasy- spil, der læner sig til den kortere side. 

Da Final Fantasy 16 tager en langt mere action-fokuseret tilgang til kamp, ​​vil nogle måske forvente, at dette er en kortere indgang, men det er ikke nødvendigvis tilfældet. 

Der er masser af faktorer, der vil påvirke, hvor mange timer du bruger i Valistheas verden, så vi giver dig en god idé om, hvor lang tid det vil tage dig at færdiggøre Final Fantasy 16.

Hvor lang er Final Fantasy 16?

Ligesom enhver god JRPG, har Final Fantasy 16 en væsentlig hovedmission, såvel som andre valgfrie aktiviteter, du kan tage på, hvis du vil have mest muligt ud af din oplevelse. 

De vigtigste valgfrie komponenter er sub-quests og board bounties for at øge renown. Hvis du bare er her for historien og ignorerer alt ekstramateriale, kan du forvente omkring et 35-timers eventyr med Clive alt sammen. 

Relaterede indlæg  Sådan opgraderes potions i Final Fantasy 16

Dette er ikke kun ren gameplay, da omkring 11 af disse timer er dedikeret til mellemsekvenser, der er drysset ud over eventyret. 

Fordi der er temmelig mange sub-quests og dusører til rådighed, plus et fuldt niveau op og låse alle dine færdigheder op, vil det sandsynligvis fordoble din spilletid til et sted omkring 70 til 80 timer, hvis du går efter en fuld 100 % fuldførelse af spillet.