Sådan nulstiller du Philips Hue pærer – Dansk Guide

Sådan nulstiller du Philips Hue pærer – Dansk Guide

29. april 2023 Slået fra Af admin

Hvis du ønsker at sælge dine Philips Hue-smartlygter eller ønsker at fejlfinde et problem, skal du vide, hvordan du udfører en nulstilling.

Heldigvis er denne opgave enkel og bør ikke tage mere end 10 minutter. Her er hvad du behøver at vide sammen med instruktioner til nulstilling af et produkt ved hjælp af en Hue Bridge eller alene.

Sådan nulstiller du en Philips Hue-pære

Husk, at Philips Hue er anderledes end Philips Wiz , og at disse instruktioner kun er til Hue. Her er, hvad du skal gøre for at nulstille din Philips Hue-pære.

Trin 1: Åbn Philips Hue-appen på din mobilenhed.

Trin 2: Vælg fanen Indstillinger nederst på skærmen.

Trin 3: Vælg menuen Lys .

Trin 4: Vælg den pære, du vil nulstille.

Trin 5: Vælg Slet nederst på siden, og bekræft derefter ved at vælge Slet lys . Lyset er nu uparret og kan aflæses hvor som helst det skal være.

Trin 6: Vælg knappen “+” i øverste højre hjørne.

Relaterede indlæg  Sådan ændres Philips Hue lysfarve

Trin 7: Vælg Søg for at finde den nyligt fjernede pære. Dette trin kan tage et øjeblik. Hvis den kan finde pæren, skal du muligvis få serienummeret trykt på siden af ​​pæren og indtaste det i appen.

Trin 8: Når den er fundet, skal du identificere pæren med et navn og et ikon. Tryk på Udført .

Trin 9: Træk ikonet for det nye lys til det rum, du vil have det til, og vælg derefter Udført .

Sådan nulstiller du Philips Hue-pæren uden bro

Philips Hue-pærer kommunikerer via et Bridge-tilbehør. Hvis din bro er ødelagt eller mangler af en eller anden grund, er det stadig muligt at nulstille pærerne på egen hånd. De fleste Hue-pærer har Bluetooth indbygget og kan bruge det til at oprette forbindelse til en mobilenhed. Sådan nulstiller du din pære uden en bro.

Trin 1: Sluk og tænd for strømforsyningen til pæren fem gange. Denne aktivitet bør returnere den til en parringstilstand.

Trin 2: Download Hue Bluetooth -appen.

Relaterede indlæg  Hvor længe holder Philips Hue-pærer?

Trin 3: Følg parringsprocessen.

Trin 4: Hvis afbrydelse af strømmen til pæren ikke vender den til parringstilstand, skal du muligvis købe en Hue Dimmer Switch . Med den kan du nulstille en pære ved at bringe kontakten tæt på den.

Hold lysdæmperen inden for 10 centimeter fra pæren.

Trin 5: Tryk og hold I- og O -knapperne nede samtidigt i 10 sekunder.

Trin 6: LED’en skal blinke på lysdæmperen, og pæren skal også blinke for at indikere, at den er blevet nulstillet. Du kan nu fortsætte med at tilføje pæren til dit system fra trin 6 ovenfor.