Sådan ændres Philips Hue lysfarve

Sådan ændres Philips Hue lysfarve

1. maj 2023 Slået fra Af admin

Philips Hue har sat standarden for smart belysning i hjemmet. Det er muligt at få et fuldt hjem, alt sammen kørende på det samme netværk, og synkronisere deres aktivitet med musik, der kommer fra Spotify.

Trin 1: Download og installer Hue-appen på din telefon.

Trin 2: Når lysene er sat op , skal du trykke på det rum, du vil ændre farven til.

Trin 3: Tryk på knappen + ud for Mine scener for at ændre alle lysene på én gang.

Trin 4: Til festlige lejligheder kan det være nyttigt at bruge et referencebillede til at fange trofaste farver. Download et relevant billede til din telefon, og tryk på Brug billede i Hue-appen.

Trin 5: Vælg billedet fra dit filbibliotek. Appen trækker de dominerende farver og bygger en farveopskrift baseret på dem. Tryk på bland-knappen for at skifte mellem farverne. De bør forhåndsvise lysene i rummet.

Trin 6: Navngiv scenen, og tryk på Gem .

Trin 7: For at tilpasse individuelle lys skal du blot trykke på dem fra rummets grænseflade og trække og slippe vælgeren hvor som helst på farvehjulet.

Sådan ændrer du Nanoleafs lysfarve

Nanoleaf-lys er gode til at tilføje animation til dine farveopskrifter. Deres vægpaneler er ret populære, og deres modulære system lader dig mikse og matche lys for at lave det mønster, du kan lide. Sæt en shamrock, eller et juletræ, eller hvilken form lejligheden kræver.

Relaterede indlæg  Hvor længe holder Philips Hue-pærer?

Trin 1: Download og installer Nanoleaf-appen .

Trin 2: Når lysene er blevet sat op , skal du trykke på farvelinjen for det lys, du vil ændre farven til.

Trin 3: Tryk på den grundlæggende fane for at vælge en enkelt ensfarvet farve til lyset. Tryk på fanen Scene for at vælge en forudindstillet animeret lysopskrift eller for at bygge din egen.

Trin 4: For animerede belysningsmuligheder skal du trykke på fanen Opdag nederst og derefter søgeikonet øverst til højre. Indtast de termer, du vil søge efter, uanset om det er så enkelt som “grønt” eller mere specifikt, som “jul”.

Trin 5: Tryk på den lysopskrift, du vil bruge, og vælg derefter det lys eller det rum, du ønsker, at det skal bruges på. Dette vil vise en forhåndsvisning af opskriften i aktion. Tryk på Download -ikonet nederst til højre i farveopskriften for at gemme den permanent på lyset.

Sådan ændres Govee lysfarve

Govee tilbyder en bred vifte af smarte lysformfaktorer, mens prisen holdes rimelig. Hvis du lige er startet med smarte lys og ikke ønsker at foretage en kæmpe investering lige fra hånden, er Govee en god vej at gå.

Relaterede indlæg  Sådan nulstiller du Philips Hue pærer - Dansk Guide

Trin 1: Download og installer Govee-appen .

Trin 2: Når lysene er blevet sat op , skal du trykke på det lys, du vil ændre farven til.

Trin 3: Tryk på tænd/sluk-knappen øverst til højre, hvis den ikke allerede er tændt.

Trin 4: Vælg Govee-lysene i samlingen for at skifte til det ønskede farveskema.

Trin 5: Tryk på farveknappen og vælg en farve fra de eksisterende forudindstillinger eller skyderne nedenunder.

Trin 6: For animerede farveopskrifter skal du trykke på Scene- knappen efter at have valgt lyset. Flere faner opdeler opskrifterne i kategorier. Hver scene kan ændre sin animationsretning og oprindelse.

At skifte farverne på dine smarte lys er en af ​​de nemmere ting, du kan gøre med dem, og det kan tilføje en masse personlighed til dit rum omkring de festlige tider af året.