Hvor længe holder Philips Hue-pærer?

Hvor længe holder Philips Hue-pærer?

1. maj 2023 Slået fra Af admin

Næste generations belysning til det smarte hjem

Philips Hue-pærer har nogle store fordele, uanset om du bruger dem som direkte belysning eller stemning for at forbedre et rums indretning! De har ikke kun indbyggede smarte funktioner, men tilbyder også lang levetid med betydeligt reduceret strømforbrug og driftsomkostninger.

Hvor længe holder Philips Hue-pærer?

Selvom svaret varierer lidt mellem lys-strips i forhold til den mere standardpære, skal du forvente mellem 15.000 til 25.000 timers lys fra din Philips Hue-pære.

Hvis du leder efter pærer, der giver langvarig ydeevne til dit hjem, så er LED-pærer det eneste show i byen.

I modsætning til glødepærer eller fluorescerende pærer holder LED-pærer betydeligt længere, men de leverer den samme højkvalitetsbelysning. De fleste mennesker ønsker at investere i et produkt, som de ikke skal udskifte inden for kort tid.

Levetid på Philips Hue-pærer

Philips Hue White And Colour Ambiance E26

Du kan styre denne SE-belysning via app eller stemme med Amazon Alexa eller Google Assistant. Plus, 9,5W LED-pæren tilbyder op til 25.000 lystimer med 50.000 skiftecyklusser og 800 lumen.

Philips Hue Filament Standard A19 E26

Pæren har et traditionelt oprullet glødetrådsdesign, men alligevel leverer den en imponerende driftstid på op til 15.000 timer med 50.000 cyklusser. Derudover tilbyder 7W LED-pæren et lumenoutput på 530.

Philips Hue Lightstrip Plus Extension V4

lysstrimlen på 11,5 W leverer 950 armaturlumen og 1600 forlængerlumen med 15.000 timers output.

Philips Hue Outdoor LightStrip

Det bedste ved Philips Hue Outdoor Lightstrip er, at du får udvidet din belysningsindretning til udendørs. Uanset om du vil style i dit hjem eller tilføje æstetik til den fest, du er vært for, giver den 80 tommer lange lysstrip dig mulighed for det.

Du kan bruge den enten som direkte eller indirekte lys. Den flerfarvede lysstribe er IP67-klassificeret; så du kan bruge den udendørs under alle forhold. Mens du kan forme, bøje og forlænge den, tillader denne lysstrimmel ikke skæring. Med en effekt på 19W leverer pæren mellem 850 og 900 lumen med en effekt på 15.000 timer.

Almindelige spørgsmål

Hvilke faktorer vil reducere levetiden for en Philips Hue-pære?

Relaterede indlæg  Sådan ændres Philips Hue lysfarve

Phillip Hue pærer er designet til at fungere overalt mellem 15.000 timer eller 15 år til 25.000 timer eller 25 år. Dette skyldes, at LED-pærer ifølge mærket bruger op til 80 % mindre strøm sammenlignet med traditionelle glødepærer.

Men til tider kan du opleve problemer med Philips Hues-pærer, hvilket resulterer i en forkortet levetid. Nøglefaktorerne for, hvorfor Phillip hue-pærernes levetid forkortes, skyldes normalt lufttemperaturen.

Hvis miljøet er ekstremt koldt eller varmt, kan det føre til en afkortning af deres levetid. Den gode nyhed er, at hvis din pære oplever sådanne problemer eller ikke holder så længe, ​​som den er garanteret, kan du muligvis modtage en erstatningsgaranti.

Hvad er LED-pærer?

LED’er, også kendt som lysemitterende dioder, er bygget med to terminaler, der producerer lys gennem bevægelse af elektroner mellem dem. Elektronernes bevægelse fremkaldes, når LED’en er tilsluttet en strømkilde, mens energien i form af lys frigives fra bevægelsen.

Denne proces er kendt som elektroluminescens. Mængden af ​​frigivet energi definerer farven på det producerede lys. Mens LED-lys koster mere at købe end almindelige glødepærer eller fluorescerende pærer, er deres drift billigere.

På grund af deres arbejdsmekanisme bruger de op til ti gange mindre strøm/watt og producerer flere lumen. For eksempel producerer en 60W halogenpære omkring 860 lumen, mens en 6,5W Philips LED-pære producerer omkring 800 lumen. Desuden har LED-pærer en gennemsnitlig levetid på 15.000 til 25.000 timer, mens almindelige pærer kun fungerer op til 1000 timer.

Hvad er forskellen mellem en Philips Hue-pære og en typisk LED-pære?

Sammenlignet med typiske LED-pærer tilbyder Philips Hue-pærer mere funktionalitet. Generelt giver både almindelige LED- og Philips Hue-pærer lavere strømforbrug, samtidig med at de bevarer et højt lysudbytte. Phillip Hues kan dog prale af et smart element. Med disse pærer kan du ikke kun nyde strømforbruget, men også drage fordel af andre funktioner såsom dæmpbarhed og farveændringer.

Derudover kan du nyde fuld kontrol over din pære ved hjælp af Bluetooth-aktiverede smartenheder eller bruge mærkets proprietære app til at nyde kontrol over de komplette belysningsløsninger i dit hjem. Philips Hue-pærer er også kompatible med Amazon Alexa og Google Assistant.

Relaterede indlæg  Sådan nulstiller du Philips Hue pærer - Dansk Guide

Typisk er der tre hovedserier, der tilbyder en række udrullede produkter. Disse omfatter Philips Hue White, hvis pærer kan dæmpes ved hjælp af appen, men som ikke tilbyder farve- eller temperaturjustering.

Philips Hue Ambiance-pærer kan dæmpes, og giver dig mulighed for at justere farven og temperaturen fra varmt gult lys til et køligere hvidt lys. Philips Hue Color Ambiance-pærer er i topområdet og giver dig mulighed for at ændre farven helt fra rød til blå eller grøn til gul.

Hvad er forskellen mellem en Philips Hue-pære og en typisk glødepære?

Der er betydelige forskelle mellem en Philips Hue smart LED-pære og en glødepære. Bortset fra det faktum, at en Philips Hue smart LED-pære koster mere at købe end en glødepære, ser den smarte LED-pære ud til at være et bedre valg.

For eksempel har en 9,5W Philips Hue-pære strøm nok til at erstatte en 60W glødepære. I oversættelse betyder det, at Philips Hue-pærer bruger op til 85 % mindre strøm end glødepærer. Hvis du spørger dig selv, hvor længe holder Philips Hue-pærer, er svaret 15.000 til 25.000 timer, mens glødepærer kun holder mellem 1000 og 1500 timer, hvilket er ti gange mindre end Phillip Hues levetid.

Sammenlignet med en glødepære holder Philips Hue LED-pæren ikke kun længere, men har også lave driftsomkostninger. Så selv for elregninger vil du bruge ti gange mere på en glødepære end på en Philips Hue LED-pære.

Konklusion

Philips Hues-pærer kommer med store fordele, uanset om du bruger dem som direkte belysning eller indirekte belysning som ekstra indretning. Disse pærer giver stærkt reduceret strømforbrug og driftsomkostninger.

Men når det kommer til spørgsmålet om, hvor længe holder Phillip Hue-pærer? Deres vindende 15.000 til 25.000 driftstimer burde være grund nok til at få dig til at købe dem. For teknologielskere er disse pærer et godt match takket være deres smarte teknologi.

Kilder

philips-hue.com